Ultimele articoleDouă evenimente deosebit de importante se vor desfășura in luna noiembrie , primul este Târgul de Turism al României care se va desfășura la București la ROMEXPO in perioada 14 – 17 Noiembrie, iar al doi-le eveniment este ” Criteriul Primei Zăpezi” care se va desfășura la Sinaia la Cazino in perioada 25 – 29 Noiembrie .

Pe scurt despre cele două evenimente:

In aceasta toamna sunteti asteptati la cea de a 30-a editie a Targului de Turism al Romaniei, ce va avea loc intre 14 si 17 noiembrie in pavilioanele C1, C 2, C 3, C 4 si C 5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Fie ca inca sunteti nehotarati cu privire la destinatia vacantei de iarna si vreti sa vedeti cele mai bune oferte sau doriti sa va planificati inca de pe acum concediile din primavara anului viitor, Targul de Turism al Romaniei este locul unde trebuie sa veniti.

Peste 200 de companii din tara si din strainatate, din tari precum: Austria, Bulgaria, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia si Ungaria, zeci de destinatii si sute de oferte de petrecere a timpului liber, intinse pe aproximativ 8.000 de metri patrati, sunt doar cateva dintre atributele ce pot caracteriza editia de toamna a celui mai mare targ de turism din Romania.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
• 14 – 16 Noiembrie 2013 intre orele 10.00 – 18.00
• 17 Noiembrie 2013 intre orele 10.00 – 16.00

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4 – C5.

Accesul se face pe baza de bilet sau invitatie.

Comunicat pagină oficială a TTR

 

 

Evenimentul se va desfăşura în perioada 25-29 noiembrie şi va include promovarea staţiunilor Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Râşnov şi Poiana Braşov.

Infotripul şi Bursa de turism Criteriul primei zăpezi este un eveniment iniţiat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi realizat împrenună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov,  Autoritatea Naţională pentru Turism, Primaria Orasului Sinaia si autorităţi şi antreprenori din domeniul turismului din cele 6 staţiuni vizate. Infotripul face parte din caravana „Vacanţă în ţara mea” a Federaţiei Asociaţiilor pentru Promovarea Turismului din România, din care fac parte cele două asociaţii. Caravană care îşi doreşte să promoveze cele mai importante destinaţii din ţară.

Bursa de turism Criteriul primei zăpezi este un prilej de întâlnire a specialiştilor, a reprezentanţilor unităţilor din  domeniul turismului din cele 6 staţiuni cu agenţi de turism şi jurnalişti străini şi români,  cu furnizorii diverselor soluţii de promovare şi distribuţie a pachetelor turistice ş.a. Bursa va fi completată de conferinţe conexe cu tema principală „Turismul activ”.

Gala turismului prahovean îşi propune ca şi anul acesta să premieze cei mai buni operatori din turism prahovean într-un cadru festiv.

Programul de desfasurare a Bursei este:

9.30 – 10.00 – primirea si înregistrarea invitaților

10.00 – 10.15 – deschiderea oficială a Bursei de turism

10.15 – 10.45 – conferința de presă

10.15 – 17.15 – lucrările Bursei de turism – prezentare și contractare sezon turistic 2014

11.00 – 17.00 – sesiuni ale Conferintei conexe Branding turistic național și regional: Turismul activ si de aventura

17.15 – 17.30 – festivitatea de închidere și acordarea diplomelor de participare 

Pentru o vizibilitate mai buna se recomanda rezervarea unui stand sau a unei mese. Pentru rezervari pana pe 25 octombrie beneficiati de reduceri de 20% din tariful standului sau mesei.

Preluare Primaria Sinaia si Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova

Aceste evenimente sunt realizate pentru ca operatorii in turism să-și poată atrage consumatorii, vorbim aici despre o multitudine de oferte profesionit realizate dar si de ”PROMOVAREA” unor destinații.

Se pare că la TTR in această ediție se vor ” AUTOPROMOVA” ca destinații turistice românești:

COMUNA BRADULET,  COMUNA CARPINET, COMUNA COPALNIC MANASTUR, COMUNA COTNARI, COMUNA DORNA ARINI COMUNA FRUMUSITA COMUNA PANACI, COMUNA PRUNDENI, COMUNA SCINTEIESTI, COMUNA TATARUSI, COMUNA TUPILATI, COMUNA TURIA,   CONSILIUL JUDETEAN GORJ, CONSILIUL JUDETEAN NEAMT,

CONSILIUL JUDETEAN SATU MARE,  CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA,
CONSILIUL JUDETULUI GALATI,
MUNICIPIUL MIERCUREA CIUC,
MUNICIPIUL MORENI,
MUNICIPIUL ORASTIE,
MUNICIPIUL RADAUTI,
MUNICIPIUL TIMISOARA,
ORASUL INTORSURA BUZAULUI,
ORASUL NOVACI,
PRIMARIA EFORIE,
PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI
PRIMARIA MUNICIPIULUI SIBIU,

PRIMARIA ORASULUI BAILE GOVORA, 
PRIMARIA PIATRA NEAMT,
PRIMARIA TARGU-SECUIESC,
PRIMARIA TRIFESTI,
UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALA MOINESTI.

Poate găsiți dvs si alte nume de destinații turistice care ar fi putut fi promovate ! 🙂

Acest articol este unul de promovare a celor două evenimente importante. In articolul Luna noiembrie importantă pentru Valea Prahovei ? – partea a doua veți găsi și câteva comentarii interesante despre ”promovarea” Văii.

___Vizualizari 354

Luna noiembrie importantă pentru Valea Prahovei ?
Tagged on:                     

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
130702-1120001
Vaca, boul, fluturele si floarea

Nu că nu aș avea ce scrie dar in ultimul timp am mai lucrat la structura site-ului. Am descoperit că...

primariabusteni
Din ”nefericire” A.N.I. incă lovește in Simona Buricea

Acum un an de zile apăruse o știre de incompatibilitate cu privire la un consilier local ( consilieră) care era incompatibilă...

Close