Ultimele articole…. Update de seara!

Fiind cetățean de onoare al orașului Bușteni, Lucian Bute a ”mângâiat” sfintele moaște ale SFINȚILOR IMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELENA  in localitatea BUȘTENI fiind vizibil afectat de drama concetățenilor săi in urma inundațiilor.

UPDATE de seară – sursa : Ziarul Libertatea.ro

” Lucian Bute a cerut astăzi ajutorul divinității pentru consătenii lui din localitatea gălățeană Pechea, loviți în ultimele zile de furia naturii. Pugilistul s-a rugat la Moaștele Sfinților Împărați Constantin și Elena care au fost aduse de “Înălțarea Sfintei Cruci” la Mănăstirea Caraiman din orașul Bușteni.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/lucian-bute-rugaciune-sinistrati-galati-463359.html#ixzz2f59mPX6k ”

si

articolul:

Vizibil afectat de drama prin care trec sinistrații din Pechea, Lucian Bute a mers astăzi la Mănăstirea Caraiman din Bușteni și a cerut de la Dumnezeu îndurare. Pugilistul povestește că a ținut în permanență legătura cu părinții săi care i-au spus că apele fac prăpăd în localitatea sa natală. Lucian a început deja să strângă și pachete pentru sinistrați și va merge săptămâna viitoare cu ele în Pechea.

“În momentul când am fost la Sfintele Moaște Împărații Constantin și Elena m-am rugat și pentru mine și pentru toți cei care trec prin acest mare necaz în momentul de față. Am urmărit, am vorbit cu familia, cu părinții acasă. Am vorbit și cu domnul primar, iar săptămâna viitoare – miercuri – vom merge în ambele localități, atât la Pechea, cât și la Costache Negri să ajutăm consătenii cu ce putem. Avem deja vreo 500 de pachete, haine, pilote, apa”, a declarat Bute.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/lucian-bute-rugaciune-sinistrati-galati-463359.html#ixzz2f5A0kJ5H  ”

Inainte de rugăciune ( 13 septembrie)  pugilistul impreună cu edilul orașului au [restrict]petrecut o seară in pioșenie la Cabana ( Hotel) Gura Diham  de pe Valea Cerbului, insoțiti de 30 – 40 de persoane,  unde Dl. Primar Dr. Ec. Emanoil Savin, si-a serbat ziua de naștere ( 6 septembrie) . Petrecerea zilei de naștere a edilului nefiind de fapt o petrecere , fiind de fapt un moment de reculegere pentru morții și răniții din comunele menționate in articole, râurile de vin, țuică si bere vărsate fiind de fapt o pomenire .A trei-a zi a fost organizată o ședință extraordinară pentru alocarea ”unei sume” din BUGETUL LOCAL – (vezi legatură ) pentru a solidariza cu sinistrații dar totodată sunt sigur că cei doi , pugilistul și edilui vor fi fost primii care [/restrict]au donat la sediul PDL din centrul orașului ”lucruri fară trebuință” și poate și ceva BANI din BUGETUL PROPRIU, dacă NU, AȘA SĂ LE AJUTE DUMNEZEU !

 

Dacă nu știți unde este :

Localizare pe hartă  Sediul PDL Bușteni

fara trebuinta

Sursa foto: googlemap

… Unde puteți si dvs dona ”lucruri fără trebuință” …

Și nu este mișto este realitate pură

___Vizualizari 326

Bute s-a rugat pentru sinistrații din Galați la Bușteni
Tagged on:                 

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Ateliere de actorie și canto la Bușteni

CAUȚI PROFESORUL DE CANTO PERFECT PENTRU VOCEA TA? CAUȚI PROFESORUL IDEAL DE TEATRU PENTRU A PUNE ÎN VALOARE ABILITĂȚIILE ȘI...

DSCN3276
Ultima incercare … nereușită

Astăzi având un pic de timp liber și fiind incă o toamnă frumoasă afară m-am gândit să ies să iau...

Close