Ultimele articoleIncă este zvon dar cum ne-am obișnuit, zvonurile sunt oficiale.

După MAREA ASFALTARE DIN BUCEGI și MAREA FLUIDIZARE AERIANĂ PE DN1 la Bușteni urmează, incepând de săptămâna viitoare MAREA GRANITARE…

130412-1447

 

 

a trotuarului incepând de la Strada Valea Albă și până la New Coștila – Str Paltinului.

Hilar este că pe 31 martie 2013 la Ședința pentru aprobarea  Bugetului Local 2013 această idee era materializată iar in 12 Aprilie am postat primele IMAGINI DIN VIITOR.

Aveți aici legăturile către cele două articole din Ziar de Busteni , respectiv ”Și ședința” și ”Două știri de primăvară” , din care dacă ați fi citit atunci ați fi văzut că:

”             –  Lucrări noi … Trotuarul Valea Albă – Erou Stănică va beneficia de reabilitare, biscuiții vor fi inlocuiți cu granit.

Au mai urmat câteva intervenții pentru aprobarea de fonduri pentru studii de fezabilitate si proiectare pentru : TRANSBAIUL, DRUMUL GURA DIHAM – RÂȘNOV, CRUCEA CARAIMAN, CARTIERUL PIATRA ARSA.

Și câte ceva despre intersecții și semaforizarea DN1 pe raza Bușteniului, care insă s-a respins de către CL Bușteni pentru că afecta parcările, iar proiectul a fost făcut pe genunchi la București fără a ține cont că Busteniul s-a dezvoltat masiv in ultimii ani.

…….

In premieră numai in Ziar de Bușteni poze făcute peste câteva luni …  cum va arăta trotuarul menționat …  ”

Și tot atunci am mai menționat multe altele.

 

Așadar de săptămâna urmatoare să ne așteptăm la folosirea PASARELELOR in zona GRANITĂRII! vedeți că cineva se gândește și la noi? păi dacă nu erau pasarelele, cele RESPINSE in martie ( nu m-am uitat pe site-ul oficial să văd dacă au rectificat Hotărârea de respingere a CL sau au dat una nouă pentru un alt proiect ), noi pietonii pe unde treceam DN1 pentru a ajunge… nicăieri?

Așa că faceți poze cu ”trecutul”, adică biscuiții care abia s-au tasat in ultimii 3-4 ani de când au fost montați și poze cu viitorul , piatra cubică (granit) de la POȘTA, Piațeta Primăriei, etc și vedeți ce vă/ne așteaptă .

Dacă n-ar fi de plâns ar fi de râs, dar nu este și precum știți la Bușteni zvonurile sunt realitate!

___Vizualizari 450

Incepe MAREA GRANITARE la Bușteni.
Tagged on:                 

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
vacaroiu1
Din nou vine APOCALIPSA – 22 februarie 2014

Mda, din nou se repetă , vine APOCALIPSA, SFÂRSITUL LUMII, etc. Ca in poveștile cu acel copil care striga LUPUL,...

Consultare publică Buget Local 2018 – Bușteni, din lac in femininul puțului

Păi cum altfel s-ar traduce ”continuăm dezvoltarea” ?  Trecând la lucruri serioase, in 12.02.2018, s-a afișat pe site-ul oficial al...

Close