Valea Cerbului – “Adoptă o PARCELĂ”

BUŞTENI, Valea Cerbului.

Toţi am auzit de “Adoptă o pisicuţă” sau “Adoptă un caţel”. Turiştii de pe Valea Cerbului, care se bucură de frumuseţea locului din primăvară şi până în toamnă, vin cu un concept mult mai interesant:

“ADOPTĂ O PARCELĂ”, ai grijă de ea, pune flori, creşte-le, fă curat, că doar acolo vei locui până la toamnă.

Trebuie sa recunosc că, în ciuda numărului mare de turişti, nu am vazut gunoaie aruncate, iar dotările sunt pe masură, antene de satelit, generatoare de curent, televizoare, cam tot ce ţi-ai putea dori.

Acest concept inovator le oferă turiştilor un confort de până la 6 stele, da, nu este o greşeală, după cum se poate observa din imagini.

___Vizualizari 555

3 thoughts on “Valea Cerbului – “Adoptă o PARCELĂ”

  1. As putea sa imi pun cortul in gradina primariei sau in fatza la Cantacuzino sau macar o tarabutza la Kalinderu ? fara sa platesc ceva ???

  2. Un cort in fata primariei pe trotuar sau in spate pe beton e mai greu de prins, dar poti incerca 🙂
    In fata la Cantacuzino ar fi conditii si priveliste frumoasa, e de departe cea mai buna varianta. Kalinderu e cam trist in perioada asta. Cat despre platit, aici in tara totul e negociabil 🙂 🙂 Iti urez succes!
    Si daca nu reusesti in locatiile alese, atunci cu sigurana pe Valea Cerbului nu platesti nimic, chiar daca ai masina si te duci acolo pe seara. Plata e numai dimineata si in jurul pranzului, 10 lei, daca ai masina. Daca nu ai, e totul pe gratis, daca mai gasesti vreun loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
020
Bușteniul in straie de nesimțire,de sărbători și după

Una dintre cele mai minunate stațiuni turistice din România este Bușteni, Poarta Bucegilor. Aici s-au făcut investiții in turism pentru...

Despre profesorii ”agramați” de la Bușteni

Și aici nu mă refer doar la cei de la Colegiul Kalinderu din Bușteni, care, sub ”umbrela” anonimatului, și-au ”permis”...

Close