Inregistrează unitate de cazare


ULTIMELE ARTICOLE


Această pagină a fost creată pentru a da posibilitatea unităților de cazare să-și completeze profilul și să poată fi promovate gratuit cu imagini, text, elemente de contact, etc.

Datele inserate in acest chestionar vor apare după aprobare ( max. 24 ore ) in secțiunea de ”cazare” din localitatea din care face parte.

Atenție !!!  Toate câmpurile marcate cu *  sunt obligatorii !  Dacă spre exemplu nu aveți in oferta dvs un câmp atunci introduceti cifra 0 .

Aprobarea si inserarea datelor in pagina personalizata ( vezi model ) se realizeaza numai dacă sunteti inregistrat in ziardebusteni.ro , vă completati profilul, iar emailul introdus in chestionar corespunde cu cel din profil ( inregistreaza-te ).

Dacă observați că in 24 de ore unitatea dvs. nu a fost introdusă sau aveti probleme cu inscrierea unitații, scrieți-ne un mesaj in sectiunea contact (click!)

 

Descriere

 

Structura spațiului de cazare

 

Tarife

 

Imagini

 

Date contact

 

Verification

7 Comments

 1. vreau sa inregistrez o unitate dar nu se poate?

  • ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

   Cu scuzele de rigoare maine(sambata) rezolvam problema de vizualizare. in acest moment apare alb / alb la selectare.

   • ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

    Problema este rezolvata. Va multumim pentru sesizare,
    Cu stima.
    Cristian Achim

 2. ba nu este rezolvata.nu pot introduce :tip unitate , categorie , localitate.

 3. si ma scuzati dar incerc de vreo trei zile sa-mi bag unitatea si nu pot .cred ca nu exista seriozitate ,schimbati ceva.

  • Buna ziua, am retestat sistemul folosind formularul si functioneaza perfect. Ce browser de internet folositi? Pentru a introduce tipul unitati, categoria si localitate trebuie sa selectati din meniu una dintre optiuni.

  • ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

   Am incercat pe toate browserele. Functioneaza.
   Va rog completati TOATE campurile marcate cu steluta. La numarul de camere unde nu aveti puneti 0 (zero). introduceti si prima fotografie.
   Daca nu merge nici asa lasati-mi nr dvs de telefon si va sun eu pentru a rezolva aceasta problema. Cu stima Cristian Achim

Comments are closed