ULTIMELE ARTICOLE

Acest sfârșit de săptămână este unul al ecologizării și curățeniei de primăvară, mai ales in localitățile Comarnic și Sinaia. 

Asociația ”OM PE MUNTE” în parteneriat cu Primăria Orașului Comarnic desfășoară în perioada 21-22 Aprilie 2018 o nouă acțiune de ecologizare a zonelor verzi din localitate.


Darul este manifestarea bunătății. Putem dărui necondiționat din timpul nostru, din resursele noastre, zâmbetul și bucuria”. Cu o astfel de abordare , membrii asociației ”Om pe munte” împreună cu reprezentanții autorităților locale vă invită să vă alaturați acestui proiect și să fiți prezenți sâmbătă, 21 aprilie 2018, la ora 09.00, în fața primăriei Comarnic, pentru a demonstra, prin puterea exemplului personal, cât de important este să ne îndreptăm atenția către protejarea mediului înconjurător.

Participanții vor primi instructaj, mănuși de protecție și saci menajeri.

Pentru că vrem să inspirăm și tânăra generație să respecte natura și să o protejeze, în acțiune vor fi angrenați și elevi și preșcolari de la Școala Generală Nr. 2 Vatra Sat, Comarnic. Aceștia sunt stimulați să își pună la încercare creativitatea prin confecționarea de obiecte din materiale reciclabile, care vor fi ulterior licitate. Câștigătorul va putea obține pentru școala sa un videoproiector.

Duminică, 22 aprilie, participanții la acțiune vor porni în drumeție pe Dealul Pleșuva sau pe Muntele Florei.

Campania Cif Curata Romania.

Prin intermediul acestei campanii, pentru al cincilea an consecutiv, Cif isi propune sa curete locuri importante pentru comunitati locale din Romania. Anul acesta, orasele vizate sunt Iasi, Sinaia, Oradea si Drobeta-Turnu Severin.

La Sinaia, activitatile de infrumusetare vor avea loc in perioada 20-22.04., locul ales fiind Esplanada. Evenimentul de cleaning din 21 aprilie, va incepe la ora 12.00. 

0009PoianaTapului

Și la Poiana Țapului, duminică, 22.04, va avea loc o mică acțiune de ecologizare, organizată de câțiva iubitori ai parcului localității ( cartierului). Acțiunea va consta in strângerea deșeurilor, toaletarea unor arbuști, și tufișuri, etc.

___Vizualizari 225

Facebook Comments
Ecologizare și curățenie pe Valea Prahovei
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read more:
Nestor Urechia – In Bucegi

Lamurire În anul 1927, după recomandarea neuitatului meu prieten, marele poet Alexandru Vlahuţă, Institutul de arte grafice şi de editură...

Drumeții in afara Arealului Bucegilor -Vulcanii Noroioși, foto și tarife

De când cu ”fluidizarea pasarelistică” localnicii trebuie să cam stea de vineri până duminică in casă pentru ca nu cumva...

Close