ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

Ho, HO, HOOO ! Zdring , zdring ! Merry Christmas ! … Cam așa sună Crăciunul românesc, un val de bucurie, muzică, speranțe, vin fiert și POOORC, mult PORC.

Am auzit și una bună, cum că peste tot in lumea ”civilizată” Crăciunul se sărbătorește, la noi ”Crăciunul se mănâncă”!

Dar nu asta doream să scriu in articol ci faptul că era cât pe ce să avem la Bușteni un patinoar, cu intrare gratuită pentru copiii din Bușteni, cu Târg de Crăciun in Parcul central și in același timp cu Iluminat festiv, tot de sărbători și tot in același minunat parc.


N-a fost să fie, pentru că unul dintre motive a fost că parcul nostru, cel Central, este vizitat de mii și mii de turiști, de sărbători, tocmai pentru ”feeria” de mii și mii de luminițe și cum să modifici așa feerie. Motivația a fost corectă. Intr-adevăr, mii și mii de turiști, tranzitează centrul orașului nostru, ce-i drept către Azuga, Predeal, Brașov, Poiana Brașov, Râșnov, Bran, etc și ce-i drept, pe 350 ml ( metri liniari ) sunt orbiți de opulența Parcului central, asta dacă trec la ceas de seară, că dacă trec ziua, hmm, ce să zic, admiră peisajul.

Chiar am vrut să sun un consilier local acum vreo săptămână și sa-l intreb, de ce in cartierul lui, Cezar Petrescu, nu sunt montate ghirlande luminoase, măcar așa , pe DN 1 , dar nu l-am sunat 🙂 că el a obținut multe voturi la el in cartier, pe când eu doar 8 (opt ) 🙂 .

Totuși, aseară, 25 Decembrie, Bușteniul plin, eu și alții am ieșit să ”plimbăm porcul” și să admirăm ”feeria Parcului central” și …

Am admirat ”feeria stinsă” ! Noroc că mai trecea câte o mașină, de mai puteai iți un ”Primăria vă urează sărbători fericite” . Apropo, a observat cineva că urările sunt atemporale, nu mai este la modă să pui anul 🙂 , deh, Buget mic.

Noroc că primăria este alimentată pe altă siguranță.

A ținut feeria stinsă cam juma’ de oră, de la 18.00 la 18.40, după care s-a reparat siguranța sărită, insă majoritatea admiratorilor de feerii erau deja ajunși pe la casele lor și mâncau din nou Crăciunul.

 

Mâine, 27 Decembrie 2017, se va (re)Deschide OFICIAL , Pârtia Kalinderu , prilej cu care voi realiza in zilele următoare un articol cu noutățile și imbunătățirile care s-au petrecut după ce s-a redelegat gestiunea D.S. Kalinderu. Până atunci, câteva fotografii cu tarifele și alte facilități.

In continuare, vă doresc Sărbători fericite!, nu mâncați tot Crăciunul, mai și beți !

 

___Vizualizari 622

Feerie stinsă la Bușteni și se deschide oficial Pârtia Kalinderu, foto și tarife
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pentru a vizualiza conținutul

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
004
Zilele Bușteniului decise de TELEFERIC PRAHOVA

Acum 2 ani când scriam despre mârlănia concesionării pârtiei Kalinderu către Teleferic Prahova mă lua lumea peste picior. Spuneam atunci...

081
Structura anului școlar 2015 – 2016 , vacanța de vară scurtă abia de la anul

Semestrul I Cursuri – luni, 14 septembrie 2015 – vineri, 18 decembrie 2015 În perioada 31 octombrie – 8 noiembrie...

Close