ULTIMELE ARTICOLE

Circ, bătaie de joc și sfidare, astăzi in Parlamentul României, acolo unde ar trebui să se trateze cu seriozitate punctele de pe ordinea de zi.

Eu nu zic că matematic, moțiunea de cenzură avea sorți siguri de izbândă, dar dacă se trata cu seriozitate, nu la ”mișto” și ar fi avut loc un dialog constructiv intre Putere și Opoziție, atunci, poate, că cel puțin de acum incolo, puteam avea siguranța zilelor de mâine, dar așa … Puterea s-a abținut de la vot, Opoziția a votat și culmea, nu toți au susținut moțiunea … deci?

Oricum, ”in stradă” , la indemnul PNL, al Președintelui PNL, Ludovic Orban, in jurul orelor 12,00 s-a format un ”lanț uman” in jurul Parlamentului, care să atragă atenția Puterii, că ”incă” , nu au rămas ”singuri pe tarla”. 

Pe la anumite posturi TV, se incerca acreditarea ideii că in Piața Izvor, sau imprejurul Parlamentului sunt doar ”câteva sute” de persoane 🙂 și in mare parte aveau dreptate, numai că erau ”câteva sute de sute” , adică MII ! … spre 10 – 12 MII ! … oricum, nu indeajuns să creeze spaimă sau disconfort la vot și asta și datorită faptului că PNL este un partid cu membrii decenți și civilizați.


Precum spuneam, moțiunea de cenzură este o ”unealtă” democratică ce poate fi folosită de către Opoziție și demonstrează faptul că lupta pentru democrație, decență, justiție, cinste și corectitudine nu a fost abandonată.

Trebuie să recunosc că, dacă am fi mințit, inselat, ascuns adevărul și promis ”marea cu sarea” cu siguranță nu eram in Opoziție, insă ADEVĂRUL nu mai convinge .

O fotografie poate spune ”sute de cuvinte”, asa că … ”sute de sute” de cuvinte :

Dl Busoi

Se apropie de tribună Președintele PNL, dl Ludovic Orban

Muncitorii de la Catedrala Neamului privesc mulțimea

A inceput dl. Bușoi

Dl. Orban prezintă o parte a moțiunii și motivele care au stat la baza acesteia

Dl. Virgil Guran – Vicepreședinte PNL

S-a acordat ”cartonașul roșu” actualei Puteri .

Cele ”câteva sute … de sute”

Am pornit in ”marș” pentru a forma ”lanțul uman” – Filiala Prahova

Lanțul uman .

Și câteva slogane 🙂 

 

 

La final …

Așadar, nerenunțarea la luptă este importantă și tenacitatea. Statul la TV și ”suntem alături cu sufletul”, nu vor duce vreodată la vreo schimbare.

Mitingul nu s-a soldat cu incidente. 

Organizația PNL Bușteni a fost prezentă la susținerea acestei acțiuni prin implicare și prezență.

 

Comunicat de presă – Consilier Local PNL – Cristian Achim – Organizația Bușteni ( Prahova)

___Vizualizari 86

Facebook Comments
Lanțul uman din fața Parlamentului
Tagged on:                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read more:
Busteniul real

Poarta Bucegilor se deschide din nou pentru turisti. Un iubitor al acestei minunate localităti din Arealul Bucegilor a realizat un...

Gondola-Carp-1
Gondola Sinaia, cea mai spectaculoasă instalaţie de transport pe cablu din România se inaugurează

Orașul Sinaia anunţă lansarea tronsonului 1400-2000 al Gondolei Sinaia, cea mai recentă şi importantă investiţie publică în sectorul turistic realizată...

Close