ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

Sâmbătă, 22 iulie 2017, ora 18.00, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, în cadrul ciclului de conferinţe şi audiţii muzicale „Întâlniri cu muzica”, va avea loc cea de-a IV-a ediţie cu tema „Johan Sebastian Bach”. Domnul prof. Marin Guşter şi domnul ing. Horia Bârleanu vor face o incursiune audio-video prin creaţiile reprezentative ale marelui compozitor preclasic.


Intrarea va fi liberă.

În perioada 14 – 16 iulie 2017, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” a avut loc campionatul de şah rapid din cadrul Cupei “Aurel Zamora”.

Peste 150 de participanţi s-au întrecut în sportul minţii pe diferite categorii de vârstă şi competenţă. Evenimentul, aflat la ediţia a III-a, a fost organizat de Federaţia Română de Şah şi este unul din cele mai puternice concursuri de şah din ţară.

Duminică, 16 iulie 2017, la orele 18.00, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” a avut loc un “Concert Extraordinar” susţinut de studenţii violonişti, participanţi la Şcoala de Măiestrie organizată de Ioana şi Gabriel Croitoru.

Evenimentul se află la a XIII-a ediţie şi, la fel ca şi în anii trecuţi, timp de o săptămână, cei 15 violonişti au dobândit noi tehnici de interpretare sub competenta îndrumare a Ioanei şi Gabriel Croitoru. În cadrul concertului s-au străduit să demonstreze talentul interpretativ precum şi cunoştinţele şi deprinderile însuşite în cadrul cursurilor.

 

___Vizualizari 101

Întâlniri cu muzica la Bușteni
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pentru a vizualiza conținutul

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
harta-ocolitoaremica
Harta rutieră ocolitoare Bușteni

Mulți stau in trafic! Mai este puțin ( 15 august) când vor fi date in funcțiune două pasarele pietonale care...

002
O zi infrumusețată, tarife 4×4, măgaria Bucegilor si un ghiolban manopuțist

Până acum am fost un adept al transportului 4x4 in Bucegi. Anul trecut faceam un traseu, Bușteni, Dichiu, Bolboci, Padina,...

Close