ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

Spuneam in niște articole, prin 2015 si 2017, ceva de genul, odată si odată fiecaruia i se va intâmpla să se trezească cu un bloc in fața casei, cu o vilă care să-i blocheze vederea spre munte sau spre soare, să fie injurat sau umilit pe nedrept de autoritățile locale, să i se răpească proprietatea pentru ”constructii sau lucrări de importanță publică”, să fie hăituit, sau dat afară din serviciu că nu este de partea cui trebuie sau că nu-și vinde proprietatea pentru a se ridica vreun edificiu tip mall, sau să-și țină copii intr-un spațiu cu gratii ca la penitenciar in curtea scolii. Când fiecăruia i se va intâmpla, se va intreba ” Ce mă fac Doamne? Cum este posibil așa ceva? … dar va constata că ESTE singur, nimeni nu este aproape, pentru că nu a mai rămas nimeni să-l ajute ! ” … pentru că NU CONTĂM, dacă nu suntem MAJORITATE !


Și uite că incepe să se intâmple…

Astăzi, 15 iulie, la ora 11.00, ar fi trebuit să aibă loc o intâlnire, pașnică, cu ”patrioții iubitori de natură”, in strada Zamorei, la ZADE. Cele 45 de zade, marcate pentru tăiere.

 

Ora 10.50 …

In acest sens, un tânăr din Bușteni, a făcut o ”petiție online ”, pentru a se putea contracara hotărârea ”autorităților locale” de a rade cele 45 de zade și a organizat pe Facebook un ”eveniment”, cel de astăzi, cu intâlnirea.

La petiție, din 258 de semnături, 87 erau ale celor din Bușteni, 148 din Brașov, 89 din București și 🙂 etc iar la evenimentul de pe Facebook, 74 de persoane au fost interesate și 18 iși anunțaseră participarea …

 

Ora 11.35

Surpriză …, evenimentul s-a ”bucurat de larga participare” a peste 0,0648 % din numărul de locuitori ai localității de sub poalele Caraimanului, 6 persoane mai precis din 9250 de locuitori.

Privind această intâlnire din punct de vedere ”oficial”, pot spune că intrevăd o ”defrișare” rapidă, in următoarele zile, pentru că este CLAR, MAJORITATEA este de acord cu raderea celor 45 de ZADE!

Totuși, de ce se taie zadele? Asta este o intrebare, la care nu s-a obținut un răspuns clar până in acest moment, versiunile fiind, ba lățirea carosabilului, ba o parcare, ba că nu există nicio dorință de tăiere, ci s-au marcat așa, să fie …

Acum, trebuie să vă arăt niște fotografii și indiferent de ce se va spune sau comenta, recunosc că o parcare este necesară in acea zonă, insă trebuie ținut cont și de ”natură” dar și de scopul pentru care, acum 80-90 de ani, acele zade au fost plantate, adică perdea de protecție la intemperii, pentru apărarea cartierului Zamora.

Mulți au spus că ar trebui ca cei de la Castel să-și organizeze singuri o parcare ! – In principiu da, au dreptate, numai că , domeniul Castelului Cantacuzino este inscris in Lista Monumentelor Istorice și nu va obține in veci o autorizație de construire pentru așa ceva, pe de-o parte, iar pe de altă parte, privind la Sinaia și Castelul Peleș, s-a procedat la fel, in sensul că autoritățile locale au lărgit B-dul Ferdinand cu o PARCARE PUBLICĂ !

Așa că, dacă autoritățile noastre locale, ar fi fost prezente la ”eveniment” și ar fi explicat, cine știe, poate că măcar ”participanții” ar fi plecat cu sufletul impăcat, așa rămâne doar un gust amar, al ”implicări patriotice” versus ”o durere la bască” .

Imi dau seama că Zadele , Fagii, Brazii, Clorul din APĂ, Demolările clădirilor istorice, Impertinența, Bătaia de joc, Pasarelele, etc NU CONTEAZĂ ! 

Și ca să ”nu vă las neterminați” 🙂 , tarifele practicate la Telecabina Bușteni – Babele sunt:

Așadar,  la Bușteni găsiți super leacul – Alifie pentru durerea la bască, in cot sau in dos … Păi ce?

Web up ! ZdB Style.

___Vizualizari 291

Super leac – alifie pentru durerea la bască și tarife
Tagged on:                                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
DSCN2953
Legătura dintre Parcul Central și Pârtia Kalinderu Bușteni, ce lipsea

Modernizarea infrastructurii si cresterea calitatii serviciilor turistice in statiunea Busteni cod SMIS 3457, proiect finațat in cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013...

0021
A fost odată … Fabrica de Hârtie Bușteni in 100 de fotografii

Articol repostat  pentru că in aceste zile am avut un șoc deplasându-mă spre un magazin local. De pe acoperișul fabricii...

Close