ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

Nu vreau să se supere nimeni, dar imi este imposibil să postez toate fotografiile realizate la serbarea de premiere a Scolii Nestor Ureche și Cezar Petrescu cu prilejul incheierii anului școlar 2016 – 2017.

Momente emoționante și prezentări deosebite au avut loc astăzi la Centrul Cultural Aurel Stroe, unde s-a desfășurat premierea elevilor la acest sfârșit de an școlar.


Rezultatele, foarte foarte multe, la olimpiade, concursuri naționale și județene dar și in sălile de clasă, au bucurat inimile, profesorilor, părinților, bunicilor și celor mici, deopotrivă. Zâmbete și lacrimi de emoție s-au revărsat, aplauze, flori, coronițe …

Sfârșitul de an școlar este minunat 🙂 . Vacanța incepe !

Fotografii de la premiere, clasa Pregătitoare, a I a, a II-a și cu scuzele de rigoare, s-a terminat bateria, insă sunt convins că o multitudine de fotografii vor umple rețelele de socializare.

Acord acestui moment o importanță deosebită, fără a face ”economie” de spațiu , tocmai de aceea , zic eu să ” luați loc și să priviți !” . Ei sunt VIITORUL ! Câteva fotografii pline de emoție …

 

Totodată, in numele Comisiei 3( Invățământ, Cultură), a C.L. Bușteni, felicit invățatorii, profesorii și doamnele directoare, pentru profesionalismul de care au dat dovadă , dau și vor da in continuare.

Acest moment  special il dedic doamnei invățătoare Cristina Androne, ”DOAMNA COPIILOR NOȘTRI din clasa a-II-a”, mai bine spus a  III-a , peste 3 luni dar și copiilor și părinților acestei minunate clase.

Vă mulțumim stimată doamnă pentru efortul depus.

Nu in ultimul rând il felicit pe Alex, pentru coroniță 🙂 , și le mulțumesc mamei și soției mele pentru această realizare.

 

Vacanță plăcută copii ! Ne revedem pe 15 septembrie !

 

___Vizualizari 655

Felicitări și Vacanță plăcută copii !
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pentru a vizualiza conținutul

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
arici11
Când iți crește ariciul mare

Mulți au arici prin buzunare, alții la poșete și serviete, dar eu am unul viu :) . Poze cu ariciul...

Prahova – un nou record de rezervări

În cadrul Târgului de Turism al României unde au participat peste 230 de agenții și touroperatori, ce tocmai s-a încheiat...

Close