ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

Am promis transparență totală și imi asum orice drept la replică, program de campanie pentru Bușteni și orice dezbatere constructivă pentru orașul nostru.

PSD Bușteni, prin Biroul de presă, a emis următorul comunicat public prin rețeaua de socializare Facebook :


Textual:

Replica la articolul “Ordinea pe buletinele de vot la Busteni, acorduri rupte, egalitate de sanse” aparut in “Ziar de Busteni”: Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 7 Busteni nu a emis nicio hotarare privind ordinea candidatilor pe panourile electorale, intrucat acest lucru nu este prevazut in Legea 115/2015 privind alegerea administratiei publice locale.
Mentionam, de asemenea, ca tragerea la sorti pentru completarea ordinii de pe buletinele de vot pentru partidele neparlamentare, potrivit deciziei presedintelui BEC nr. 7, va avea loc luni, 29 mai 2017, orele 14.00.

Biroul de presa al PSD Busteni. ”

Notă: In Ziar de Bușteni nu am susținut că ar fi fost o HOTĂRÂRE a BEC nr 7, ci un ACORD MUTUAL intre toți candidații și reprezentanții noștri, pentru desfășurarea campaniei in condiții de egalitate de șanse.

Imi asum faptul ca s-a produs o eroare de informare , deoarece eram convins că duminică va fi extrasă ordinea in Buletinele de vot și pentru candidații fără reprezentare parlamentară si independenți.

Campania electorală a inceput astăzi dimineață la orele 7.00 ( cred) și la momentul 22,05 am fost TOȚI de acord să nu se aplice regula ”primul venit, primul servit” ci o tragere la sorți formală pe care să o respectăm, deoarece tragerea pe buletinele de vot finală va avea loc după inceperea campaniei electorale, puteau intra pe panouri doar 6 candidați, etc.

Am apreciat faptul că dl. Viceprimar cu atribuții de Primar, a decis mărirea suprafeței de expunere pentru a intra toți candidații, insă … nu s-a ”rupt” , spre și cred, CUVÂNTUL” dat , de respectare a principiului ”pentru cetățean”.

Mă miră faptul că până acum aplicarea legii se făcea in ”litera și SPIRITUL ei” iar acum … se caută virgule.

Rămâne valabilă ”provocarea” tuturor candidaților , de a prezenta in Ziar de Bușteni, PROGRAMUL PENTRU BUȘTENI și inceperea unor dezbateri reale, fară derapaje și in interesul CETĂȚEANULUI.

Cu stimă,

Imparțial – Cristian Achim – Ziar de Bușteni

 

___Vizualizari 617

Drept la replică PSD Bușteni la articolul precedent
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
Ședință publică Buget Local 2017 la Bușteni

Joi, 30 Martie 2017, incepând cu orele 12.00, la Centrul Cultural Aurel Stroe se va desfășura ședința publică ordinară in...

0065biserica
Nașterea Maicii Domnului – Busteni 2013

Un obiectiv religios incărcat de semnificații, de unii poate uitat cu toate că reprezintă botezul nostru, locul de cununie, o...

Close