Drept la replică PSD Bușteni la articolul precedent

Am promis transparență totală și imi asum orice drept la replică, program de campanie pentru Bușteni și orice dezbatere constructivă pentru orașul nostru.

PSD Bușteni, prin Biroul de presă, a emis următorul comunicat public prin rețeaua de socializare Facebook :

Textual:

Replica la articolul “Ordinea pe buletinele de vot la Busteni, acorduri rupte, egalitate de sanse” aparut in “Ziar de Busteni”: Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 7 Busteni nu a emis nicio hotarare privind ordinea candidatilor pe panourile electorale, intrucat acest lucru nu este prevazut in Legea 115/2015 privind alegerea administratiei publice locale.
Mentionam, de asemenea, ca tragerea la sorti pentru completarea ordinii de pe buletinele de vot pentru partidele neparlamentare, potrivit deciziei presedintelui BEC nr. 7, va avea loc luni, 29 mai 2017, orele 14.00.

Biroul de presa al PSD Busteni. ”

Notă: In Ziar de Bușteni nu am susținut că ar fi fost o HOTĂRÂRE a BEC nr 7, ci un ACORD MUTUAL intre toți candidații și reprezentanții noștri, pentru desfășurarea campaniei in condiții de egalitate de șanse.

Imi asum faptul ca s-a produs o eroare de informare , deoarece eram convins că duminică va fi extrasă ordinea in Buletinele de vot și pentru candidații fără reprezentare parlamentară si independenți.

Campania electorală a inceput astăzi dimineață la orele 7.00 ( cred) și la momentul 22,05 am fost TOȚI de acord să nu se aplice regula ”primul venit, primul servit” ci o tragere la sorți formală pe care să o respectăm, deoarece tragerea pe buletinele de vot finală va avea loc după inceperea campaniei electorale, puteau intra pe panouri doar 6 candidați, etc.

Am apreciat faptul că dl. Viceprimar cu atribuții de Primar, a decis mărirea suprafeței de expunere pentru a intra toți candidații, insă … nu s-a ”rupt” , spre și cred, CUVÂNTUL” dat , de respectare a principiului ”pentru cetățean”.

Mă miră faptul că până acum aplicarea legii se făcea in ”litera și SPIRITUL ei” iar acum … se caută virgule.

Rămâne valabilă ”provocarea” tuturor candidaților , de a prezenta in Ziar de Bușteni, PROGRAMUL PENTRU BUȘTENI și inceperea unor dezbateri reale, fară derapaje și in interesul CETĂȚEANULUI.

Cu stimă,

Imparțial – Cristian Achim – Ziar de Bușteni

 

___Vizualizari 715

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
ps01
Sinaia – Parcul Dimitrie Ghica

 

0021
A fost odată … Fabrica de Hârtie Bușteni in 100 de fotografii

Articol repostat  pentru că in aceste zile am avut un șoc deplasându-mă spre un magazin local. De pe acoperișul fabricii...

Close