ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

1 ALDE, 2 PNL, 3. USR, 4.PMP, 5.PSD , aceasta fiind ordinea trasă din ”căciula” Biroului Electoral Județean, pentru partidele cu reprezentanță parlamentară.

Mâine, la Bușteni, BEC-ul va trage la sorți ordinea candidaților fără reprezentanță parlamentară și a independentului Dan Anghel.

Pe 22 mai, de comun acord cu Președintele și Locțiitorul președintelui BEC, impreună cu toți reprezentanții partidelor din BEC și cu acordul tuturor candidaților fără reprezentare parlamentară, dar prezenți in BEC, s-a stabilit, din cauza faptului că la acel moment avizierele electorale erau neîncăpătoare, să existe o tragere la sorți și o diminuare a afișelor la un maxim format, A3.


In ședința CL din 23.06. , Viceprimarul cu atribuții de Primar, dl. Nae Savel, ne-a anunțat că toate avizierele electorale vor indeplini standardele și toți candidații vor avea loc pe panou. Intr-adevăr, cu excepția unui singur afișaj nemodificat, există un total de 24 de panori electorale, astfel ne mai fiind necesară diminuarea afișelor.

La tragerea la sorți, cea de comun acord, locul 1 pe panou i-a revenit PER, locul 7 – PSD și locul 8 – PNL. Chiar nu m-a deranjat, pentru că ”sorții” deciseseră in baza PRIMULUI ACORD COMUN intre 8 candidați.

Ca ”răutate”, atunci când imi spunea Mihai , că el intotdeauna a fost ”favorizat” de sorți și mai mereu a ieșit pe primul loc, i-am aruncat o ”săgetuță”, ceva de genul …”și la ce ți-a folosit?” 🙂 … , totuși el a ieșit pe 1, la afișaj electoral.

Astăzi de dimineață, m-am apucat să-mi montez afișele electorale și nu m-am mirat că PER-ul iși pusese afișele pe locul stabilit, 1, așadar, conform invoielii m-am apucat să le pun pe 8, cu toate că știam deja ordinea de la BEJ. Mi-am zis in sinea mea … Uite că nu rup o ințelegere și va fi o campanie ”frumoasă” din toate punctele de vedere, că dacă există un cuvânt dat și respectat … numai că … nu a durat prea mult și, ca de obicei PSD nu-și respectă ințelegerile și CONTINUA să-i trateze cu sictir pe toți 🙁 .

Păi dacă așa se incepe … e clar !

Astfel, până la ora 12,00 când am finalizat montarea afișelor electorale cu PNL – Achim Virgiliu Cristian, pe 22 de panouri, pe locul 8,  PER apucase să-și pună afișele pe vreo 10 panouri pe locul 1, respectând invoiala, iar PSD , pe vreo 14 panouri, pe locurile 1, 3 și 5 🙂 ca să fie primii, numai pe locul 7 nu, ne ținând cont de nimic, nici de invoială, nici de tragerea BEJ ( doar o poziție 5, la LIDL ) .

Cum arată afișul meu, Achim Virgiliu Cristian – PNL ?

Cam așa a inceput Campania Electorală la Bușteni !

 

 

 

 

 

___Vizualizari 447

Ordinea pe buletinele de vot la Bușteni, acorduri rupte, egalitate de șanse
Tagged on:             

One thought on “Ordinea pe buletinele de vot la Bușteni, acorduri rupte, egalitate de șanse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pentru a vizualiza conținutul

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
Se redeschide ”CĂȚEAUA LEȘINATĂ” Azuga – Angajăm personal

După o lungă perioadă, in urma modernizărilor, Popasul Azuga, sau Cățeua Leșinată iși va redeschide porțile. Astfel, pentru buna funcționare...

Vă chem alături de mine, alături de echipa candidaţilor PNL

Dragi liberali, Astăzi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. A venit vremea acţiunii, să dăm totul,...

Close