Ședință ordinară in 23.05, ordinea de zi, votul meu și Pârtia Kalinderu

Acest articol referitor la ședințele ordinare ale CL Bușteni sper să fie ultimul care să apară NUMAI in Ziar de Bușteni, pentru că imi doresc ca de luna viitoare să pot publica direct și din site-ul oficial al Primăriei Orașului Bușteni, dar de la dorință la …

Ca de obicei, lunar,  in ultimul an, de la investirea in funcția de Consilier Local din partea Partidului Național Liberal și conform ”promisiunilor” din Campania Electorală 2016, anunț ședința ordinară a C.L. Bușteni, cu ordinea de zi și cum voi vota in Ședință. Precizez că acolo unde vedeți ” Amd” se poate ca votul să se schimbe, deoarece amendamentele sunt de natură legală/juridică sau materialele nu sunt complete, cel puțin in acest moment, iar pt = pentru , imp = impotrivă și abț=abținere.

Comisia 3 se va intruni pentru a da avizele, favorabile sau nefavorabile, bineințeles că nu este necesar ca votul meu să coincidă cu Avizul Comisiei.

Acolo unde veți identifica ”?” , trebuie să recunosc că nu prea am ințeles ”proiectul de hotărâre”, insă cu siguranță vom primi clarificări in plen.

Este poate pentru prima dată când imi permit să ”comentez” vreun proiect de hotărâre, inainte de a fi dezbătut, insă presupun că in acest caz, ”Concesionarea D.S. Kalinderu”, ar trebui să-mi clarific poziția.

Precum știți, am fost impotriva aprobării ””Studiului de oportunitate”” … am dublat ghilimelele pentru că numai Studiu nu a fost, insă la incheierea contractului voi vota cu PENTRU, din următoarele motive :

Activitatea, se presupune că va incepe in 10 zile de la semnarea contractului intre părți, adică la inceperea sezonului turistic. D.S. Kalinderu, in perioada verii este o atracție pt. turiști.

Oferta este una realistă, poate un pic cam mare, dar … bănuiesc că au fost evaluate riscurile.

Amendamentele sunt de natură socială și depind de un act adițional viitor, respectiv gratuități pentru persoanele vârstnice din Bușteni și pentru micii sportivi ( copii afiliați la clubul sportiv Caraimanul ) și totodată gratuități , tot pentru copii, de 1 Iunie, Zilele Bușteniului, etc, bine ințeles numai cu acordul concesionarului.

Nu in ultimul rând, Concesionarul este din BUȘTENI !

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate.

Cu stimă Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

___Vizualizari 557

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Fost Primar al Orașului Bușteni a decedat

Cu regret vă anunț și totodată adresez condoleanțe familiei indurerate. Născut intr-o mică comună din Moldova, a condus destinele multor...

Exercițiu de democrație, intre parastas și protest pașnic la Bușteni

Vineri 3 februarie s-a anunțat un protest pașnic spontan la Bușteni, impotriva ordonanței 13/2017. Anunțul a plecat din facebook, realizat...

Close