ULTIMELE ARTICOLE

Sâmbăta viitoare, 20 mai 2017, la ora 18.00, la Centrul Cultural “Aurel Stroe”, Teatrul Principal din Bucureşti va prezenta al III-lea episod din primul serial de teatru românesc: “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!” de Andreas Petrescu în regia lui Gelu Colceag.


Intriga piesei este o continuare a spumoaselor comedii “Mă mut la mama” şi “Mă mut la…  tata”,  ambele fiind jucate şi la Buşteni şi are ca protagonişti pe Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Adrian Porumbaru, Andreas Petrescu, Anca Dinicu/Doina Teodoru, Oana Puşcatu şi, desigur, Gabriel Fătu.

Spectacolul este oferit de Primăria oraşului Buşteni.

Sâmbătă, 13 mai 2017, la orele 18.00, în cadrul Stagiunii muzicale de la Buşteni, Cristina Trandafir, mezzo soprană, Octavian Tudose, bass bariton, Bogdan Găzdac la chitară clasică, şi Mihai Nichita la pian au susţinut un “Recital vocal şi instrumental” cu arii celebre din opere şi operete, precum şi lucrări instrumentale din J.S. Bach, N. Paganini, F. Sor, N. Coste, D. Reis, W.A. Mozart, G. Handel, P. Bentoiu, G. Gershwin ş.a.

Concertul s-a bucurat de aprecierea publicului aflat în sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni, care a răsplătit artiştii cu aplauze susţinute.

___Vizualizari 150

Facebook Comments
Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close