La Castelul Cantacuzino se angajează ghizi turistici, contabil, ospătari


ULTIMELE ARTICOLE

Castelul Cantacuzino din Busteni angajează ghid turistic pentru muzeul Castelului Cantacuzino și ghid pentru Galerie de Artă a muzeului situat pe strada Zamora nr. 1.

Castelul-Cantacuzino


Pentru ambele poziții, puteți trimite CV-ul împreună cu o fotografie a dumneavoastră la office@cantacuzinocastle.ro. Informații suplimentare sunt disponibile la 0733501575 (Diana Pârvulescu).

Restaurantul Canta Cuisine din cadrul Castelului Cantacuzino angajează ospătari și ajutori de ospătari. Persoanele interesate trebuie să aibă aproximativ 3 ani experiență în domeniu și să vorbească cel puțin limba engleză. Aceștia trebuie să-și demonstreze profesionalismul atât în relația cu clienții/ oaspeții, cât și cu colegii. 

Candidatul ideal știe să primească oaspeții cu zâmbetul pe buze ceea ce îi va face să se simtă ca acasă. De asemenea, candidatul trebuie să fie conștient de nevoile clienților și să răspundă în mod eficient cerințelor invitaților în ceea ce înseamnă plasarea comenzilor. Totodată, acesta/ aceasta va trebui să ofere în mod constant un serviciu rapid și profesionist. 

Oferim un mediu de lucru foarte plăcut, salariu adecvat și cazare în vila din centrul orașului Bușteni. 

De asemenea, restaurantul Canta Cuisine din cadrul Castelului Cantacuzino din Bușteni angajează contabil primar, cu experiență în domeniul hotelier-restaurant, ospătari și ajutori de ospătari, cunoașterea limbii engleze fiind obligatorie. Informații suplimentare puteți afla la numărul de telefon 0737.299.463 (Ana-Maria Haiducu). CV-urile, ce trebuie să conțină o fotografie a dumneavoastră, pot fi trimise la adresa de email conta@cantacuisine.ro.

___Vizualizari 179

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *