Extratereștrii au aterizat din nou la Bușteni

Acum aproape o lună semnalam că ”se intâmplă lucruri” SF prin urbea de la poalele Caraimanului numită și Poarta Bucegilor. Spuneam că am identificat comportamentul extraterestru versus cel uman, ”marirea ochilor ” versus ”datul din umeri”.

Adevărul este că nu m-am așteptat ca intr-un timp foarte scurt să acționeze ”extratereștrii” din nou. Chiar nu m-am așteptat!

La nici o săptămână, umanoizi au inceput să ”șteargă semnele”… Au mutat semnul cu vreo 50 de metri mai in interiorul localității, fapt care a dat peste cap senzorii de aterizare ai OZN-ului extraterestru, pentru că, cine știe zona, in loc să ”ozenerizeze” pe ultima străduță au lovit pur și simplu stația de autobuz …

Celor care se ocupă de AFIȘAJUL PUBLIC … Chiar dacă se fac Angajări agenți pază sau Postliceale, locul acelor afișe este pe cele 25 de Aviziere PUBLICE. Așadar puteți suna la numerele de telefon tipărite acolo și aveți obligația de a acționa in consecință conform atribuțiilor ce vă revin prin fișa postului și prin metode coercitive aprobate in luna decembrie 2016 de către Consiliul Local Bușteni. Vă atrag atenția că ați solicitat majorarea cotei de carburanți 🙂 , deci …

HOPA !!! … Ce-i asta ? Cine, ce a comis aici ? Consiliul Județean Prahova ? Aceste stații montate in Mai 2016 și plătite din Bugetul Local Bușteni in prima rectificare din Iulie 2016 au insemnele CJ Prahova ??? ALOOOO! Extratereștriiii !!!

A! Că mi-am adus aminte de stația de autobuz de la gară … cum care stație? … de fapt aveți dreptate! Care stație?

Stația asta este un mister … De câte ori se incearcă montarea acesteia, ii apucă un tremurat pe montatori, ii ia cu cald, cu rece, le sună telefoanele, le bipăie pagerele și dispar. Mai in glumă, mai in serios am discutat, ca acestei stații să i se pună ROȚI ca să poată fi plimbată in directia inversă a țârâitului de telefon, eventual i se vor monta și niște mânere ca să poată fi impinsă ca o roabă, funcție de interes. Cică pe domeniul public fac legea … extratereștri, in timp ce ”cetățenilor cu drept de vot sau fără” trebuie ”să le plouă in gât” 🙁 .

Mai departe pe urmele primului articol, in imediata săptămână au pornit reparațiile la parcul Schiel … , bineințeles după ce a fost identificat ”micul extraterestru” cu 4 clase, care a primit mustrări ”părintești”

… că pentru asta avem ”big brother” 🙂 … care spre surprinderea mea, se pare că este funcțional 🙂 …

Astăzi ( de fapt marțea trecută) Parcul Schiel reparat.

In vinerea in care am fotografiat inceperea lucrărilor de reparații de la parcul Schiel venisem marcat de un alt ”eveniment SF” 🙂 … eveniment care sună cam ca o declarație :

In jurul orelor 19.15, aflându-mă pe strada Panduri, Cartierul Zamora, in dreptul parcului, pe sensul de mers spre castelul Cantacuzino 🙂 am observat cu surprindere că lampile cu halogen, in număr de 24 bucăți instalate pe stâlpi dispuși pe o lungime aproximativă de 600 m. au dispărut in totalitate și au fost inlocuite cu lămpi de inaltă eficiență energetică tehnologie LED. Am constatat că o astfel de ”investiție” nu există in prevederile bugetare a niciunui an bugetar și nici măcar in bugetul 2017 🙂 .

Astfel, adresându-mă anumitor oficialități cu privire la această ”operațiune” am constatat un comportament extraterestrial … unii au ridicat din umerii iar alții au ”belit” ochii , niciunul dintre aceștia neputând confirma faptul constatat de mine.

Deci concluzia este simplă, lucrarea a fost executată de extratereștri. Totuși, există strada Crinei pe care s-au montat aceleași lămpi LED, insă lămpile nu au fost montate corespunzător sau sistemele de prindere nu au ținut, deoarece in urma vânturilor puternice sau a reactoarelor de la ozn-ul care a montat lămpile de pe Panduri, in dreptul unei pensiuni celebre cu nume de cai mici și in dreptul unui depozit de material lemnos, lămpile ”bat” in curțile acestora nicidecum pe stradă 🙂 . Vă rog ca după citirea acestui articol  să remediați situația … și dacă tot o remediați, vedeți că și prin zona Ducati nu funcționează de luni bune sistemul de iluminat stradal !

Ei bine, după ce s-a executat lucrarea de pe Panduri, OZN-ul, a vrut să vadă cum arată zona și  … iar a produs daune prin zonă … nu știu cum a făcut dar, dând așa cu spatele, a produs probabil trepidații și ne-a afectat strada Palanca, proaspăt reabilitată la sfârșitul anului 2016 cu bani din Programul Național de Dezvoltare Locală .

Despre inceputul acesta de alunecare de teren am scris si pe 1 Decembrie 🙁 , când incă se puteau lua măsuri … Totuși in acest an, conform Bugetului Local s-a alocat o sumă pentru ”studii” . După ce vom ”studia” această problemă o vom remedia, dacă va mai fi cazul, dacă nu, vom studia  posibilitatea de a aloca un alt număr stradal la o altă adresă, mai jos cu câțiva metri, imobilului din prima fotografie.

După atâtea ”daune provocate”, cred că extratereștri și-au dat seama că au OZN-ul defect și li se cam prăbușește SISTEMUL, in acest moment fiind in derivă … drept pentru care s-au hotărât să ”semnalizeze” sau să-și marcheze teritoriul și să incerce să ”ne-o dea in frunte” sau să ne anihileze, pur și simplu.

Extratereștri sau gândit că ce bine ar fi, in cel mai sfidător mod cu putință să ne arate ce tari și puternici sunt ei și s-au ”ușurat” in mijlocul drumului, taman in centrul Cartierului Poiana Țapului.

Adică dacă ești șofer de TIR sau JEEP și vezi o reclamă la Dino ParK să zicem, sau la ”bebelușul cu apa plată” și ai 70 km / h , mai vezi TRECEREA DE PIETONI ?… Sunteți sănătoși sau sunteți supli mintal măi extratereștrilor ???

Evenimentele SF nu se opresc insă aici, mai sunt 🙂 … Precum vedeți a venit iarna, parcă vine Crăciunul nu Paștele și ”plimbându-mă” eu așa in ”exercițiul mandatului” am mai descoperit niște chestii ciudate, ilogice, care s-ar incadra tot la SF.

Am fost azi pe Valea Cerbului până la Gura Diham să văd cum au fost ninși cei din ”Tabăra ILEGALĂ”.

In fața mea, mașina de la salubrizare …

Tabăra ILEGALĂ de rulote

Mda, 100 rulote * 10 ron/zi, taxă de ecologizare = 1000 lei !

A inceput Salubrizarea sau Colectarea  SELECTIVĂ , in acest loc se pune doar plasticul …

Acest ”cort” este Toaleta uneia dintre rulote … Civilizat … Unde oare deversează când se umple ???

Acest tomberon este situat la 300 de metri de Tabără și se colectează …

HÂRTIE !!! … Așadar, Plastic, Hârtie ! Celelalte , Metal și Menajer când vor fi montate și UNDE? Tot din 300 in 300 de metri? Că imi imaginez ”civilizatul” care va pleca de la rulotă cu 4 săculeți pentru a-i depune pe o distanță de 1,5 km 🙂 .

M-a văzut … și mi-a ”croncănit” ceva … croncănea … ”Muchia Lungă, Muchia Lungă, Captarea de Apă, CLOR, CLOR, CLOR !!!” … Ce zice ???

Web up! ZdB Style

 

___Vizualizari 1362

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
00029hotelmarasesti-628x1024
Bușteni – Hotel Mărășești – Unii au luptat pentru ce au avut ! – repostare

Si Bușteniul a avut eroi, care s-au jertfit pentru țară sau care s-au intors mutilați din primul razboi mondial !...

Super leac – alifie pentru durerea la bască și tarife

Spuneam in niște articole, prin 2015 si 2017, ceva de genul, odată si odată fiecaruia i se va intâmpla să...

Close