Ședință publică Buget Local 2017 la Bușteni


ULTIMELE ARTICOLE

Joi, 30 Martie 2017, incepând cu orele 12.00, la Centrul Cultural Aurel Stroe se va desfășura ședința publică ordinară in care se va aproba Proiectul de Hotărâre privind Bugetul Local al orașului Bușteni pentru anul 2017.

Materialele privind Bugetul local sunt complete și le puteți vizualiza pe site-ul oficial al Orașului Bușteni aici.

Ordinea de zi a ședinței este următoarea:


Accesul in sala Centrului Cultural Aurel Stroe este liber, astfel orice persoană interesată poate participa.

Precum știți, la fiecare publicare a Ordinei de zi pentru ședințele publice ordinare, imi prezint votul din plen, public și transparent. Pentru această ședință ”P” reprezintă vot ”pentru” iar ”am” reprezintă amendament.

De data aceasta amendamentele se referă la propunerea achitării in mai multe tranșe a proprietăților ( minim două), dacă nu există posibilitatea achitării de indată a imobilelor și a celorlalte cheltuieli notariale, cadastru, etc.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ce-i drept, de pe ordinea de zi lipsește punctul 7, ”intrebări, interpelări, petiții și informări” insă voi solicita acordul colegilor consilieri pentru a fi introdus, mai ales că sunt Președinte de ședință .

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate.

Cu stimă, Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

 

___Vizualizari 364

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *