Primul Festival  Coral Eleno-Român de muzică artistică și folk la Sinaia


ULTIMELE ARTICOLE

Joi, 23 martie 2017, începând cu ora 16.30, în Sala Teatru a Casino-ului din Sinaia, sub patronajul Primăriei orașului Sinaia, 6 ansambluri corale din țară și din Grecia, alături de invitați speciali, se vor reuni pentru a participa la primul Festival  Coral Eleno-Român de muzică artistică și folk, Sinaia 2017.

Iubitorii de muzică vor avea parte de o seară de spectacol de neuitat oferit de Filarmonica din Ploiești- dirijor Vlad Mateescu, Corul Thermis- dirijor Elefteria Metaxa, Corul Dyonysiou Brașov-dirijor Doscas Hristache, Corul N.Raidestrou-dirijor Elefteria Metaxa, Corul Tagaradon- dirijor Elefteria Metaxa și Corul Conservatorul Lydian – dirijor Natasa Ignatiadou.


Evenimentul va fi deschis de directoarea Conservatorului din Thessaloniki –Natasa Ignatiadou.

Primăria orașului Sinaia sprijină acest proiect muzical în spiritul prieteniei dintre cele două popoare, considerând  folclorul muzical ca o componentă de bază a culturii românești,  dar și ca pe o modalitate de a transmite tradițiile și diversitatea culturală a poporului nostru.

Lăsați acasă grijile săptămânii și veniți la Sinaia să vă bucurați împreună cu noi de câteva ore de muzică de calitate.

Accesul publicului la eveniment este liber!

___Vizualizari 53

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *