ULTIMELE ARTICOLE

Astăzi este 1 Martie și calendaristic incepe Primăvara. Primăvara reprezintă ”trezirea” naturii la viață, după o iarnă, mai lungă sau mai scurtă, dar ca la orice inceput, ”speranța de mai bine” plutește in aer.

 


Și dacă a venit primăvara, dedic acest buchet de ghiocei tuturor doamnelor și domnișoarelor – O primăvară superbă să aveți!

Cel mai frumos mărțișor insă in anul 2017 l-a primit POARTA BUCEGILOR – STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAȚIONAL.

Da! … După 16 ani de când a primit acest statut ( in 2001), in sfârșit, prin bunăvoința Autorităților locale, ce-i drept după multe insistențe in Consiliul Local ale subsemnatului, a fost montată, pentru prima oară o primă plăcuță de identificare dinspre Brașov. Va urma și montarea celei de-a doua, dinspre București la ”granița ” dintre Sinaia și Bușteni in curând.

Intotdeauna am recunoscut și am promovat lucrurile bune și pe această cale trebuie să-i mulțumesc domnului Viceprimar cu atribuții de Primar al orașului Bușteni – Nae Savel că a ințeles importanța ”primului pas” in relansarea turistică a Orașului Bușteni.

Lucrurile cred că incep să se miște in acest an inspre ”bine”, ținând cont că in ultimul timp s-au luat o serie de măsuri benefice pentru creșterea atractivității Stațiunii Turistice de Interes Național Bușteni ( Doamne ce frumos sună ! ) , cum ar fi Reducerea tarifelor la transportul pe cablu la D.S. Kalinderu cu 40% și pornirea Nocturnei, organizarea in luna ianuarie a Forumului Turismului Montan, organizarea Zilelor orașului Bușteni. Ca știre de ultimă oră, și nu cred că” dau din casă”, Orașul Bușteni se pregătește să participe din nou in cadrul Târgurilor și Burselor de turism iar pentru aceste evenimente intră in pregătire materiale de promovare a obiectivelor turistice, ale agenților economici implicați in activitatea de turism, hărți, Crucea de pe Caraiman – Bijuteria Carpaților, a primit ”aviz favorabil” pentru reabilitare de la Guvernul României, Centrul de Informare Turistică va avea personal tânăr … așadar s-au creat multe premise pentru a ”renaște” speranța intr-un viitor durabil.

O primăvară minunată vă doresc !

Și incă odată, LA MULȚI ANI STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAȚIONAL BUȘTENI!

Web up! ZdB Style.

 

___Vizualizari 744

Facebook Comments
Inceputul PRIMĂVERII pentru Stațiunea Turistică de Interes Național Bușteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read more:
Cât s-a incasat la barieră, pe Valea Cerbului in 5 August ?

Iată o intrebare, de data aceasta PUBLICĂ, intrebare la care NU voi primi răspuns, cu toate că sunt Consilier Local,...

045
Mitul Mânăstirii Caraiman și cum să-ți faci vilă in cimitirul acesteia

Mânăstirea Caraiman este un simbol al perioadei moderne, ctitorită de Protosinghel Gherontie Puiu, Dumnezeu să-l odihnească!   Gherontie Puiu iși...

Close