ULTIMELE ARTICOLE

Miercuri, 01 martie 2017, la ora 18.00, pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe”, primăvara va veni cu un mărţişor umoristic oferit doamnelor şi domnişoarelor de către Primăria oraşului Buşteni. Este vorba de spectacolul de umor, muzică şi poezie „Doamnă, cu drag UN MĂRŢIŞOR”, in interpretarea Companiei Teatrale „VOUĂ”.


Duminică, 05 martie 2017, la ora 16.00, este rândul copiilor de la şcolile din Buşteni şi a copiilor participanţi la cursurile aplicative ale Asociaţiei „Şcoala altfel”, să ofere mărţişoare muzicale şi dansante, mamelor, bunicelor şi doamnelor profesoare care, de bună seamă, sunt invitate să participe la serbarea lor.

Sâmbăta, 25 februarie 2017, iubitorii de muzică au avut o întâlnire de suflet cu una din cele mai cunoscute capodopere ale lui Antonio Vivaldi, „Anotimpurile”, în interpretarea de excepţie a violonistului britanic, Nigel Kennedy, în cadrul ciclului de concerte educative „Întâlniri cu muzica”.

Video-proiecţia concertului a fost asigurată de către domnul ing.Horia Bârleanu, iar, în preambulul concertului, domnul prof.Marin Guşter a făcut o prezentare a vieţii şi operei lui Antonio Vivaldi, precum şi a capodoperei sale „Anotimpurile”.

___Vizualizari 82

Facebook Comments
MĂRŢIŞOARE MIZICAL-UMORISTICE LA BUŞTENI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
Toamna se numără… vocile

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, ora 18.00, în cadrul Stagiunii Muzicale 2017 de la Buşteni, studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică...

Close