ULTIMELE ARTICOLE

Astăzi dimineată m-am trezit cu o durere de spate și de oase … durere de durere. Ce-i drept, pe 31 decembrie cărasem câțiva saci mai grei și m-am ales cu o intindere la cotul drept, astfel am trecut eu din 2016 in 2017 cu o durere-n cot de nu se poate. Si astăzi incă dore-n cot dar …

Și cum spuneam, dimineață, durere de oase, – 17 grade C afară, ies să dau mâncare la cățeluși și … ce să vezi …


Două persoane cățărate pe stâlpul cu pricina, inarmat unul dintre dânși cu un cutter sau cuțit, rădeau, ca să nu spun că beleau, săgeata indicatoare spre Cimitirul din Bușteni, săgeată aducătoare de confuzie.

Probabil că cei doi injurau de mama focului că n-am avut eu ce face sâmbătă, injurau cam cum injurau turiștii care fuseseră induși in eroare, insă de data asta, gerul le ingheța ”vorbele de duh” și le trântea lângă stâlp.

Operațiunea a durat destul de mult, insă acum situația stâlpului ”inducător de erori” s-a remediat. Acum turiștii care se indreaptă cu mașina sau pe jos spre Telecabină, doar dacă nu sunt atenți mai pot ajunge la Cimitir.

Așa că atenție dragi turiști.

Vă rog să remarcați faptul că in condiții de viscol și ger care s-au perpetuat până aseară, str. Caraiman sau strada ultimului drum este ca-n palmă, două benzi deszăpezite și date cu material antiderapant.

In ceeace privește iluminatul stradal care incepe la orele 17.45 și se oprește la orele 7.00 dimineața, nu va putea fi modificat din motive financiare și imi cer scuze pe această cale pentru disconfortul creat, dar dacă vor urma zile senine iar ziua se va mări in ritm accelerat, in următoarele 12 zile această situație se va remedia in mod natural. asta ca nu cumva să creadă cineva că trec comentariile nebăgate-n seamă…

Web-up ZdB Style

___Vizualizari 408

Facebook Comments
Update, s-a pus o săgeată
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
More in Arealul Bucegilor, Busteni, Diverse
HPIM4886
Dulceata de zmeura

Pentru că mai este putin si se termină sezonul de adunat zmeură in zona Bucegilor va impartașesc o reteta de...

Close