Siguranţa pe internet – Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova la Bușteni


ULTIMELE ARTICOLE

Vineri, 25 noiembrie 2016, la ora 12.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc o conferinţa pe tema „Siguranţa pe internet”. Conferinţa este organizată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi face parte dintr-o campanie organizată la nivel naţional fiind adresată utilizatorilor de servicii de internet, în special copiilor şi adolescenţilor care sunt mai vulnerabili la atacurile informatice.

afis-1


Sâmbăta, 26 noiembrie 2016, ora 18.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc un „Concert de cameră” în cadrul Stagiunii Muzicale 2016 de la Buşteni. Vor concerta chitaristul prof. Bogdan Găzdac – profesor la Palatul Copiilor din Ploieşti, bass-baritonul Octavian Tudose şi pianistul Mihai Nichita. În program vor fi lucrări de J.S. Bach, G.F. Haydn, W.A. Mozart, R. Schumann, Francesco Taregga, Fernando Sor , Pascal Bentoiu, Nicolae Bretan şi alţii. 

___Vizualizari 58

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *