ULTIMELE ARTICOLE

Ieri, 17,10,2016 au fost validați reprezentanții PNL Prahova pentru Alegerile Parlamentare din 11 decembrie.

pnl Busteni

Ședința a fost deschisă de Președintele PNL Prahova, dl. Iulian Dumitrescu și de Prim VicePreședintele PNL dl. George Ionescu.

Nu se poate spune că a fost o ședință ușoară deoarece in sânul PNL au existat diverse animozități insă se poate spune că PNL este acum mai puternic și dispune de o echipă redutabilă care va face totul pentru a putea guverna România viitorilor 4 ani.


Pe scurt, din prezentări a reieșit că in acest moment in Prahova, chiar dacă nu a fost câștigat Consiliul Județean , PNL are 55 de primari, mai mulți cu 12 față de PSD și cu 50 de consilieri locali mai mulți ca PSD.

Astfel pentru Senat PNL Prahova ii va trimite in Parlament pe dl. Iulian Dumitrescu, locul 1 pe lista și pe dl. Virgil Guran locul 2 pe listă ( acestea fiind locurile eligibile ) urmați de Dl. Ion Luchian ( 18 voturi ) și dl. Nae Alexandri ( 7 voturi) . Trebuie menționat că dl. Guran pentru a ocupa poziția 2 a trecut printr-un scrutin in care a obținut 48 de voturi din cele 78 posibile.

Pentru Camera Deputaților vor candida următorii lideri ( doar primele 5 locuri eligibile din cele 14 posibile )

  1. George Ionescu
  2. Răzvan Prișcă
  3. Roberta Anastase
  4. Paul Dumbrăveanu
  5. Bogdan Nica

In această ședință a fost exclus din PNL un membru ploieștean care in perioada strângerii de semnături pur și simplu a ”solidarizat” cu alt partid și a strâns semnături pentru acel partid și a denigrat conducerea PNL și PNL Prahova.

Discuții au fost destule insă mesajul final a fost acela de colaborare intre membrii PNL și de reprezentare a CETĂȚEANULUI in viitorul Parlament.

In cel mai scurt timp in pagina PNL Busteni vor apare profilele candidaților PNL pentru Parlamentare

 

 

___Vizualizari 229

Facebook Comments
Lista PNL Prahova pentru Parlamentare a fost validată
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
parcdezapezit
Patinoar și Centru Medical la Bușteni

Să mai zică cineva că Bușteniul ”stă pe coadă” și doar se continuă ”inerția”. Trebuie să imi cer scuze că...

Close