ULTIMELE ARTICOLE

Joi, 25 august 2016, a avut loc la sediul Primăriei orașului Sinaia o întâlnire de lucru între reprezentanții Primăriei Sinaia, reprezentantii IGPR – Direcția Rutieră, cei ai Serviciului Rutier Prahova și ai Poliției orașului Sinaia.

SUSTINFOREVER


S-au găsit cele mai bune soluții de comun acord în vedrea gestionării traficului în perioada organizării Festivalul Sinaia Forever, în condiții optime, atât pentru participanții la acest eveniment, cât și pentru participanții la traficul rutier.

În urma discutiilor s-au stabilit toate măsurile de restricționare/deviere a traficului rutier în orașul Sinaia. În perioada desfășurării Festivalului Sinaia Forever, bulevardul Carol I va fi pietonal.

Totodată, s-au stabilit măsurile de securitate și de semnalizare rutieră temporară pentru buna desfășurare a evenimetului.

Mulțumim tutror celor care s-au implicat și ne-au fost alături în acest demers, pentru a putea continua tradiția celui mai important eveniment al orașului Sinaia.

Vom reveni cu toate informațiile și harta traseelor privind circulația rutieră din perioada festivalului.

 

Dl. Vlad Oprea – Primar al stațiunii Sinaia, transmite mulțumiri tuturor celor care s-au implicat in susținerea festivalului intr-o postare pe facebook:

”Binele învinge răul din nou la Sinaia! Festivalul Sinaia Forever se desfășoară si pe bulevardul Carol l din centrul orasului la fel ca in fiecare an! Persoane cu responsabilitate din Poliția Română au revenit asupra avizului negativ .Vreau sa le multumesc tuturor celor care iubesc Sinaia si au trimis mesaje de susținere !”

 

___Vizualizari 245

Facebook Comments
Sinaia Forever se va desfășura pietonal
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close