ULTIMELE ARTICOLE

Sâmbătă, 30 iulie 2016, la ora 18.00, Cătălin Răducanu şi Fabiola Ioniţă revin, cu un nou recital de pian la două şi la patru mâini, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni.

Untitled

După concertul reuşit din 02 iulie, talentaţii pianişti, proaspeţi absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, ne propun un frumos program cu următoarele lucrări:  J.S. Bach: Preludiu si Fuga sol diez minor WTC II; L. van Beethoven: Sonata op 57 nr. 23 “Appassionata” in fa minor; J. Brahms: 6 Kavierstucke op 118; C. Silvestri 6 dansuri romanesti (4 maini).


DSCN4124 (1)

Vineri, sâmbătă şi duminică a avut loc, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, cea de a II-a ediţie a Turneului Naţional de şah rapid „Cupa Aurel Zamora”, turneu care a reunit 130 de şahişti din ţară, de la începători la maeştri, legitimaţi sau nu, cu vârste de la 5 la 80 de ani. După opinia organizatorilor dar şi a multora din participanţi, Cupa Aurel Zamora  a fost mai reuşită ca cea de anul trecut.

 

___Vizualizari 115

Facebook Comments
Stagiunea muzicală de la Bușteni 30 iulie
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
Toamna se numără… vocile

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, ora 18.00, în cadrul Stagiunii Muzicale 2017 de la Buşteni, studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică...

Close