ULTIMELE ARTICOLE

După ce Nicu Covaci i-a oferit propria chitară pe care să exereze, iar apoi ca solist al trupei Phenomenon a castigat finala Nationala Global Battle of the Bands si a reprezentat Romania in finala Mondiala ce a avut loc la Londra, Tamaz reușește să se facă remarcat de producătorii din România și să semneze cu Quantum Music, casa de producție ale cărei baze au fost puse de catre interpreta Raluka.

tamaz


Tamaz susține că este plin de speranță și că experiența acumulată până acum la Quantum Music reprezintă cea mai îndrăzneață provocare pe care a primit-o până la vârsta de 24 de ani: “Am tras tare aer în piept și am închis ochii înainte să filmăm clipul melodiei <<Goală>>. A fost o experiență pe care am trăit-o, la intensitate maximă! Ar mai fi de spus că, alături de mine, în videoclip, a fost o domnișoară absolut superbă, în prezența căreia a fost destul de greu să mă concentrez! Nu mai era mult și uitam și versurile melodiei! Le sunt recunoscător celor de la Quantum Music pentru tot ce fac pentru mine și aș dori să îi mulțumesc Ralukăi pentru că increderea acordata!“

Raluka, despre Tamaz: “Tamaz este unul dintre cei mai talentati artisti pe care i-am intalnit. Genul de artist in care cred total si pe care il incurajez si il sustin in tot ceea ce face!“

Corneliu Ursache, managerul lui Tamaz: „Foarte buna voce,  timbru special si o prezenta mai mult decat placuta. Compozitor, producator, interpret. Reteta perfecta pentru o cariera de succes”

Piesa “Goală” este unul dintre cele mai curajoase debuturi muzicale care au avut loc în industria românească. Melodia interpretată de Tamaz are un puternic impact emoțional, întrucât transmite, prin versurile sale,  dragostea adevărată și pasiunea care nu poate exista în absența sentimentelor reale.

Piesa “Visele” este compusa de Tamaz si Andi Banica (compozitor Visele – Irina Rimes), iar productia muzicala este semnata de Seek Music – Zagga, Luk-Beats (producţiile pentru “Pe Aripi de Vânt”- Delia, “Falava” – Andra, “Îngerii au demonii lor” – Dan Bitman, Raluka -“Ieri Erai”, Irina Rimes – Visele, Antonia – “Greşesc”, “Save Me” – Listen Bee, piesă ce a luat disc de platină în Suedia)

Piesa Goala va putea fi ascultata pentru prima data in cadrul unui eveniment live, in 22 iulie a.c., la Bonton Palace, Șoseaua Nordului, nr. 1.

___Vizualizari 75

Facebook Comments
Tamaz lansează single-ul “Goală”
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
Toamna se numără… vocile

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, ora 18.00, în cadrul Stagiunii Muzicale 2017 de la Buşteni, studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică...

Close