„Cupa Aurel Zamora” 22-24 iulie la Bușteni


ULTIMELE ARTICOLE

În perioada 22-24 iulie 2016 va avea loc la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, turneul de şah rapid „Cupa Aurel Zamora”.

afis_Zamora

Aflat la a II-a ediţie turneul reuneşte peste 100 de şahişti, de la începători la maeştri cu vârste de la 5 la 80 de ani din toată ţara.

Sâmbătă, 16 iulie 2016, familia de muzicieni clujeni Cibişescu-Duran a susţinut un „Recital de familie” în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni. Georgiana şi Eugenia, fiice şi Iulia şi Eugen, părinţi, au interpretat la vioară şi pian lucrări aparţinând creaţiei lui P. Locatelli, J. Haydn,  W.A. Mozart, şi R. Schumann dar şi trei lucrări aparţinând  Iuliei Cibişescu-Duran pianistă şi compozitor.


Duminică, 17 iulie 2016 a avut loc la Centrul Cultural „Aurel Stroe” tradiţionalul „Concert final” susţinut de studenţii pregătiţi de Ioana şi Gabriel Croitoru în cadrul şcolii de vară de măiestrie- vioară organizată de aceştia la Buşteni. Un adevărat regal muzical în care tinerii violonişti s-au întrecut în a-şi demonstra talentul şi măiestria dobândită în cadrul cursurilor de la Buşteni, ridicând cu mult ştacheta acestei a XI-a ediţii faţă de ediţiile anterioare. Publicul, aflat în număr mare în sala de spectacole, a apreciat evoluţia fiecăruia din cei 14 violonişti răsplătindu-i cu aplauze susţinute şi flori.

 

___Vizualizari 79

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *