ULTIMELE ARTICOLE

Stagiunea Muzicală de la Buşteni  continuă .

 

afis recital

09 iulie 2016, incepând cu  orele 18.00, va avea loc un  Recital Cameral (vioară/violă – pian) avându-i protagonişti pe Dan Schor la vioară/violă şi Cristina Popescu-Stăneşti – prodecan al Facultăţii de Interpretare Muzicală din Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti – la pian.

Programul va fi alcătuit din:

Johann Sebastian Bach – Sonata pentru vioară și pian in sol minor, BWV 1020; W.A. Mozart – Sonata pentru pian și vioară KV 379; Robert Schumann – Märchenbilder pentru violă și pian şi George Enescu – Konzertstück pentru violă și pian.


În continuare, iubitorii de artă vor putea să admire expoziţia de pictură cu lucrări ale pictoriţei din Repubica Moldova, Inga Edu, alte lucrări aparţinânand artistului plastic Tana Dinu şi o interesantă expoziţie de sculptură cu lucrări ale artistului Nicolae Lupu,profesor la Colegiul de Muzică şi Arte Plastice din Ploieşti.

Sâmbătă 02 iulie 2016, Stagiunea Muzicală de la Buşteni a găzduit un Recital Cameral de pian la două şi la patru mâini, Cătalin Răducanu şi Fabiola Ioniţă, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. În program vor avea L.v. Beethoven-Sonata op. 110 în la bemol major, Fr. Chopin -24 Preludii op 28, Fr. Poulenc- Sonata pentru patru mâini.

DSCN4014
Publicul, aflat în număr mare în sala de spectacol, localnici dar şi mulţi turişti, au apreciat programul şi virtuozitatea artiştilor prin aplauze şi flori rechemându-i, în repetate rânduri, la rampă şi solicitând bisuri.

 

___Vizualizari 96

Facebook Comments
Stagiunea Muzicală de la Buşteni – 9 iulie
Tagged on:                                 

2 thoughts on “Stagiunea Muzicală de la Buşteni – 9 iulie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close