Stagiunea Muzicală de la Buşteni – 9 iulie


ULTIMELE ARTICOLE

Stagiunea Muzicală de la Buşteni  continuă .

 

afis recital

09 iulie 2016, incepând cu  orele 18.00, va avea loc un  Recital Cameral (vioară/violă – pian) avându-i protagonişti pe Dan Schor la vioară/violă şi Cristina Popescu-Stăneşti – prodecan al Facultăţii de Interpretare Muzicală din Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti – la pian.

Programul va fi alcătuit din:

Johann Sebastian Bach – Sonata pentru vioară și pian in sol minor, BWV 1020; W.A. Mozart – Sonata pentru pian și vioară KV 379; Robert Schumann – Märchenbilder pentru violă și pian şi George Enescu – Konzertstück pentru violă și pian.


În continuare, iubitorii de artă vor putea să admire expoziţia de pictură cu lucrări ale pictoriţei din Repubica Moldova, Inga Edu, alte lucrări aparţinânand artistului plastic Tana Dinu şi o interesantă expoziţie de sculptură cu lucrări ale artistului Nicolae Lupu,profesor la Colegiul de Muzică şi Arte Plastice din Ploieşti.

Sâmbătă 02 iulie 2016, Stagiunea Muzicală de la Buşteni a găzduit un Recital Cameral de pian la două şi la patru mâini, Cătalin Răducanu şi Fabiola Ioniţă, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. În program vor avea L.v. Beethoven-Sonata op. 110 în la bemol major, Fr. Chopin -24 Preludii op 28, Fr. Poulenc- Sonata pentru patru mâini.

DSCN4014
Publicul, aflat în număr mare în sala de spectacol, localnici dar şi mulţi turişti, au apreciat programul şi virtuozitatea artiştilor prin aplauze şi flori rechemându-i, în repetate rânduri, la rampă şi solicitând bisuri.

 

___Vizualizari 72

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Salut. Ai scris gresit “Dad Schor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *