ULTIMELE ARTICOLE

În perioada 12-15 august anul acesta,va avea loc la Casino Sinaia Festivalul de carte și muzică.

1

În cadrul acestui festival, voi lansa, împreună cu reputatul dramaturg Dinu Grigorescu, cartea ”Chirping Comedies”, plays from Dracula’s country.

Este vorba de trei comedii scrise de Maestru și traduse în engleză de Valeria Ioniță. Fiind o ediție bilingvă, în romană și engleză, opera se adresează atat publicului roman, cat și celui anglofon, mai ales în acest an jubiliar Shakespeare.


Pentru companiile și firmele din zonă este un prilej de a colabora la promovarea acestei cărți , promovandu-și , în același timp, propria imagine pentru că prin cultura se promovează și promovează imaginea. Colaborarea poate fi pe termen scurt, în cadrul festivalului, la lansarea cărții, dar și pe termen lung , pentru realizarea spectacolelor , pentru punerea în scenă a pieselor de teatru incluse în ”Chirping Comedies”, în țară și în străinătate.

Promovăm arta în țară și în străinătate, putem promova și businessul . Pentru a ne face cunoscute valorile și arealul mirific.

Profesionalismul ne caracterizează și ne adresăm profesioniștilor din toate domeniile…Parteneriatul face diferența…

 

___Vizualizari 80

Facebook Comments
Cultura se promovează și promovează imaginea
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close