ULTIMELE ARTICOLE

Sunt cei mai frumoși și cei mai sinceri. Ne bucură viața zi de zi! De 1 iunie, de ziua lor, este momentul să ne luăm revanșa și să le creăm clipe de neuitat!

Afis 1 iunie sinaia

Primăria Sinaia face acest lucru de zece ani încoace! În fiecare an, cei mici au avut parte de surprize, de momente frumoase gândite și puse în practică special pentru ei.


În acest an, organizatorii le propun celor mici și mari să se bucure într-un cadru natural, plin de poveste și de activități: Parcul “Dimitrie Ghica“.

Între orele 10.00-14.00, toți copiii vor fi întâmpinați de animatori cu baloane, pictură pe față, muzică și vată pe băț.

La atelierele gratuite, cei mici vor putea descoperi tainele vechilor meșteșuguri românești și tehnici noi de realizare a decorațiunilor și bijuteriilor. Toate activitățile (împâslit lână, roata olarului, pictură pe lemn și pictură pe ipsos) se vor desfășura sub atenta îndrumare a meșterilor populari și artiștilor handmade.

De asemenea, cu tichetele oferite de organizatori, copiii vor putea face un tur al oraşului cu trenuleţul.

Și pentru că la Sinaia, mișcarea este promovată încă de la cele mai fragede vârste, nu putea lipsi din desfășurător și un concurs destinat celor mai tineri bicicliști, echipați, conform regulamentului, cu căști, cotiere și genunchiere. Competiția pe două roți se va desfășura între orele 10-12, pe categorii de vârste, pe aleea principală a Parcului „Dimitrie Ghica“. Cei mai rapizi vor fi, bineînțeles, premiați. Ulterior, aceeași alee va prinde culoare datorită desenelor pe asfalt pe care le vor realiza micuții.

___Vizualizari 146

Facebook Comments
SINAIA 365… DE IPOSTAZE ALE COPILĂRIEI
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
parcdezapezit
Patinoar și Centru Medical la Bușteni

Să mai zică cineva că Bușteniul ”stă pe coadă” și doar se continuă ”inerția”. Trebuie să imi cer scuze că...

Close