De pe tușă, Candidat la Primăria Bușteni – Achim Virgiliu Cristian

In momentul in care am scris articolul ”PNL Bușteni s-a desfințat” nici măcar nu-mi imaginam cum vor evolua lucrurile pentru că așa ceva nu poate fii imaginat sau planificat.

de pe tusa

Am primit un răspuns/comentariu public de la domnul Mihai Mircea Totpal, fost președinte PNL Bușteni și actual Președinte PER Bușteni care poate fi vizualizat in articolul menționat și am ințeles un lucru, că eu, persoana fizică Virgiliu Cristian Achim, sunt cetățeanul de pe tușă, așa cum suntem TOȚI cei care nu suntem implicați activ in ”casta” politică, suntem niște singuri și simpli cetățeni.

Am simțit o frustrare fără margini in momentul in care mi-am dat seama că toți cetățenii orașului Bușteni suntem niște ”cârcotași” atunci când zicem sau facem altceva decât ni se cere de la mai marii care ne conduc destinele dar suntem ridicați in slăvi dacă-i aplaudăm mai ales in perioadele acestea in care trebuie să avem păreri ”pur obiective” și bineințeles să ne exprimăm prin vot, că pe urmă avem timp să stam pe tușă liniștiți incă 4 ani.

Frustrarea a fost amplificată și de faptul că nu m-am implicat in politică niciodată și nu am experiență chiar deloc in acest domeniu.

Joi seară am avut insă parte de o surpriză si de onoarea deosebită in același timp de a mi se propune să preiau frâiele Partidului Național Liberal – Organizația Bușteni.

Ce poți simții in astfel de momente este greu de imaginat și descris, cert este insă faptul că am acceptat.

Am acceptat să preiau frâiele unui partid foarte curat, cu zero membri, in contextul in care PNL Organizația Bușteni s-a curățat sau a fost curățată de 1849 de membrii foști P.D.L care au trecut intr-o zi la PSD Bușteni iar ceilalți au trecut la PER Bușteni cu bagaje, arhive, liste, sediu, etc.

Au trecut ei oare obiectiv și moral ?

Am preluat frâiele PNL Organizația Bușteni pentru că am considerat că reprezintă in acest moment cel mai bun exemplu de ”ceva moral” care a fost condus de actuala putere locală, ”ceva moral” cam cum va ajunge ORAȘUL BUȘTENI dacă mai stăm mult pe tușă .

Da, este tragic, ca o ”organizație locală” existentă in Bușteni să dispară peste noapte pentru că se gândește cineva că poate trece cu arme și bagaje oriunde, fără să-și intrebe membrii, dar poate dă de gândit aceasta ”isteață” mișcare și celor care l-au primit, probabil tot așa ”intrebați”.

Cert este că acum Bușteniul trebuie să se regenereze, deoarece ne-am intors la momentul când ne era teamă să vorbim, sa ne exprimăm, să ne intâlnim, să zâmbim măcar, pentru că se supără ”cel mare”.

Atunci s-a ieșit pentru LIBERTATE, acum vă cer să redevenim DEMNI, NETIMORAȚI și LIBERI, să fim din nou mândri de noi, Orașul Bușteni să redevină Orașul Bușteni fără să ne trezim că ne schimbăm denumirea sau suntem strămutați prin alte localități sau tări intr-o bună zi pentru că așa a decis ”pentru binele nostru” cineva.

Oricare va fi finalul alegerilor locale, TREBUIE ca cine va câștiga să fie LEGITIM ales și să ne reprezinte.

Dacă ne-am săturat de situația actuală și dorim o schimbare, ”noi cei de pe tușă” ar trebui să ne susținem.

Sunt Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de Primar și Consilier Local al Orașului Bușteni și nu mi-e teamă, sau rușine să declar acest fapt.

Aștept să vină alături de mine TOȚI cetățenii Orașului Bușteni, in echipa care iși va incepe activitatea de mâine incolo, o echipă fără teamă, mândră, frumoasă și liberă indiferent de culoarea politică pe care o are sau a avut-o și să mă susțină.

Ii mulțumesc pe această cale, fără nicio urmă de ironie, fostului Președinte PNL Bușteni și actual Președinte PER, că m-a impulsionat să intru in joc !

Pentru mai multe detalii privind activitatea PNL Organizația Bușteni puteți accesa:

PNL Organizația Bușteni – profil de facebook

PNL Organizația Bușteni – pagina de facebook

___Vizualizari 2639

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bușteniul va inflori in curând – Felicitări și nota zero

Astăzi in acest articol veți găsi o ”pomadă pentru genunchi”, nu vindecă durerea dar o mai calmează. Precum știți, acum...

bincendiu1
Arde Bucegiul – partea…..am pierdut sirul

Bun, toata presa urla ca incendiul din Bucegi a inceput de la un fulger in ziua de 15 iulie. Ca...

Close