ULTIMELE ARTICOLE

Sâmbăta, 09 aprilie 2016, la ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe”, va avea loc vernisajul expoziţiei de gravură „Registre stilistice”.

afis expo registre stilistice

Expoziţia este colectivă, reunind lucrări aparţinând unui număr de 4 cadre didactice şi 9 studenţi (din cele 3 cicluri de învăţământ: licenţă, masterat şi doctorat) de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Profesorii şi studenţii implicaţi în acest proiect au mai participat la alte două acţiuni desfăşurate în cadrul Muzeului Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi din Bucureşti şi în cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti.


Succesul imediat şi buna conlucrare a studenţilor cu profesorii pe simeze au generat alte doua colaborari semnificative care au avut  loc în data de 25 respectiv 26 februarie la Muzeele de Arta din Targovişte şi Drobeta-Turnu-Severin. Expoziţia va fi deschisă, publicului amator de lucruri frumoase, în perioada 09 – 30 aprilie 2016.

0050casacultura

În săptămâna 11 – 17 aprilie 2016 se va desfăşura, la Buşteni¸Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete” la care vor participa peste 400 de eleve din 41 de ţări europene. Deschiderea şi o serie de manifestări, asupra cărora vom reveni într-un comunicat ulterior, vor avea loc la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni.

 

___Vizualizari 132

Facebook Comments
Registre stilistice la Bușteni
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close