Festivalului Internaţional de Poezie „Nichita Stănescu” la Bușteni


ULTIMELE ARTICOLE

În perioada 27-31 martie 2016, Academia Română, Ministerul Culturii, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Ploieşti precum şi o serie de instituţii din judeţul Prahova vor organiza o pleiadă de manifestări comemorative în diferite locaţii din judeţ, în cadrul Festivalului Internaţional de Poezie „Nichita Stănescu”

nichita stanescu busteni


Marţi, 29 martie 2016, la ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, locul fostei şcoli în care poetul, fiind refugiat cu familia, a învăţat în clasa aIII-a, va avea loc un „Moment Muzical-Poetic” dedicat „Îngerului blond”. La manifestare vor participa Carolina Ilinca, Nicolae Băciuţ, acad. Nicolae Dabija şi Cassian Maria Spiridon.

ghergu - tepes

Sâmbătă, 02 aprilie 2016, la ora 18.00, Stagiunea muzicală de la Buşteni va continua cu un recital de violoncel susţinut de Maria Izabela Ghergu. Artista va fi acompaniată la pian de Teodora Ţepeş. Programul va cuprinde lucrări pentru violoncel sau transcripţii din creaţia lui J.S.Bach, D.Popper, S.Rachmaninoff, E. Elgar, G.Faure şi P. I. Tchaikovsky.

___Vizualizari 75

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *