ULTIMELE ARTICOLE

În perioada 27-31 martie 2016, Academia Română, Ministerul Culturii, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Ploieşti precum şi o serie de instituţii din judeţul Prahova vor organiza o pleiadă de manifestări comemorative în diferite locaţii din judeţ, în cadrul Festivalului Internaţional de Poezie „Nichita Stănescu”

nichita stanescu busteni


Marţi, 29 martie 2016, la ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, locul fostei şcoli în care poetul, fiind refugiat cu familia, a învăţat în clasa aIII-a, va avea loc un „Moment Muzical-Poetic” dedicat „Îngerului blond”. La manifestare vor participa Carolina Ilinca, Nicolae Băciuţ, acad. Nicolae Dabija şi Cassian Maria Spiridon.

ghergu - tepes

Sâmbătă, 02 aprilie 2016, la ora 18.00, Stagiunea muzicală de la Buşteni va continua cu un recital de violoncel susţinut de Maria Izabela Ghergu. Artista va fi acompaniată la pian de Teodora Ţepeş. Programul va cuprinde lucrări pentru violoncel sau transcripţii din creaţia lui J.S.Bach, D.Popper, S.Rachmaninoff, E. Elgar, G.Faure şi P. I. Tchaikovsky.

___Vizualizari 94

Facebook Comments
Festivalului Internaţional de Poezie „Nichita Stănescu” la Bușteni
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close