ULTIMELE ARTICOLE

Anul 2016 a inceput BINE.

In primul rând am observat că până și hoții de bănci citesc Ziar de Bușteni 🙂 . Vă amintiți că am avut un articol in care sesizam dispariția băncii din punctul de belvedere de pe Zamora, spuneam că doare la ”bască” administrația publică locală de dispariția acesteia iar pe hoți in cot.

Ei bine, ”basca” a rămas la fel insă hoții, probabil impresionați de ”scheaunetele” mele mi-au repus-o … la loc.

banca furata din zamora


Așa arăta alaltăseară banca de ”deasupra Bușteniului”.

Punctul foarte luminos este Primăria Bușteni cu tot cu Parcul Central care este o minune seară de seară. Apropo… stiți cât costă iluminatul festiv la SINAIA ? 🙂 🙂 exact ca la Bușteni, cu diferența că la Sinaia sunt iluminați 5 kilometri festiv inclusiv Parcul Ghica, pe când la Bușteni … probabil că … dar nu , nu pot crede cum că .

Acum vreo câțiva ani se lansase un ”mega proiect” din fonduri europene. Este vorba de ”stația de cogenerare” de pe Str. Pescăriei fără număr. La acea vreme tot spuneam că este o gogoriță dar… Dar nu-i nimic, pentru că mult anunțatele locuri de muncă s-au dus pe apa Prahovei pentru că firma câștigătoare a proiectului și anume GREEN PRAV a fost incapabilă să finalizeze, ce spun eu să finalizeze, nici măcar n-au reușit să ridice un stâlp de hală.

Problema nu este in final că s-au pierdut milioane de euro , nici că nu s-au creat locuri de muncă ci faptul că in virtutea proiectului CONSILIUL LOCAL BUȘTENI a aprobat dealungul anilor facilități fiscale de milioane de lei prin neincasarea redevențelor pentru terenul concesionat, bani cu care se puteau realiza multe investiții. Pe de altă parte se tot spune că nu sunt bani la Buget și de aceea se măresc taxele și impozitele locale. Păi nu-i corect față de cetățeni dar asta-i Strategia de Demolare Durabilă.

Anul 2016 este un an electoral, pentru mulți acest an insemnând speranță insă din nou mă simt nevoit să vă spulber visele pentru a nu deveni frustrați după alegerile locale.

Dacă va candida, Domnul Doctor Ec. Emanoil Savin va ieși din primul tur ” fără să-și facă propagandă electorală” chiar și independent și chiar dacă iese TOATĂ POPULAȚIA la vot cu un număr minim de 5700 de voturi. Tare sau ce ?

Am citit de curănd in Observatorulph.ro că Bușteniul este șingurul oraș din România unde s-au anvelopat TOATE BLOCURILE DE LOCUINȚE, mai precis 187 pe cheltuiala PRIMĂRIEI și a Guvernului.

La un calcul sumar 180blocuri  * 16 apartamente*2persoane cu drept de vot care au fost scutite de investiții iar apoi de impozit pentru că ”și-au reabilitat termic locuința” … = (egal ) 5760 de VOTURI CURATE.

Cred că nu are impresia cineva că nu i se usucă mâna vreunuia dacă pune ștampila pe altcineva și dacă mai punem vreo 5 – 6 blocuri de locuințe sociale … cine dorește să candideze la funcția de primar 🙂 🙂 🙂 n-are decât !

Voi reveni in curând !

 

___Vizualizari 247

Facebook Comments
Mi-am luat banca inapoi, am pierdut 34 de milioane de euro și totul va fi la fel
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
More in Arealul Bucegilor, Busteni, Diverse
HPIM4886
Dulceata de zmeura

Pentru că mai este putin si se termină sezonul de adunat zmeură in zona Bucegilor va impartașesc o reteta de...

Close