ULTIMELE ARTICOLE

Miercuri 13 ianuarie 2016, la ora 17.00 publicul este aşteptat la ” Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, unde Trupa de circ „Toredo” din Bucureşti va prezenta un spectacol cu numere de magie, mantalism, dresură de animale, acrobaţie şi momente comice.

Flyer 2016-01 - Busteni


Sâmbătă, 16 ianuarie 2016, la ora 18.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc deschiderea STAGIUNII MUZICALE 2016 de la Buşteni.

afis brahms

Aflată la a IX-a ediţie, Stagiunea muzicală de la Buşteni a încântat publicul buştenean şi a celui aflat în tranzit in staţiune, cu muzică de calitate şi a făcut posibilă, de-a lungul celor 8 ani de existenţă, evoluţia pe scena Centrului Cultural a unui număr mare de muzicieni de certă valoare din ţară şi din străinătate. Sprijinit, în primii trei ani, de Muzeul Naţional „George Enescu” din Bucureşti proiectul stagiunii muzicale de la Buşteni a fost preluat de către Centrul Culturtal „Aurel Stroe” şi dus cu perseverenţă pe cont propriu mai departe.

Sâmbătă stagiunea muzicală va fi deschisă cu recitalul cameral „Vă place Brahms?” susţinut de familia Manoleanu : Bianca Luigia şi Stanca-Maria – soprane şi Remus – pianist

Programul va cuprinde lieduri, duete şi intermezii din creaţia lui Brahms. Intrarea la recital va fi liberă.

___Vizualizari 104

Facebook Comments
SE DESCHIDE STAGIUNEA MUZICALĂ 2016 LA BUȘTENI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

Close