Călătorie in trecut, 82 de pași prin Sinaia

Este la modă ”să scri in pași”, pas cu pas, 100 de pași … important este să pășești dar să nu uiți pe unde ai trecut, de unde vii și incotro te indrepți. In principiu nu poate exista viitor fără să ții cont de trecut insă Sinaia nu-și uită trecutul. De ce ? Păi pentru că dacă nu ar fi avut trecutul, prezentul acesta fulminant și viitorul nu ar fi existat.

076sinaia cuibul printesei

De ce a ajuns Sinaia cea mai frumoasă stațiune turistică din România ? Pentru că a avut ”fundații” pe care le-a readus in atenția publicului larg, bineințeles aplicând metodele moderne de conducere și promovare. La Sinaia cu mici excepții  🙂 nu au fost dărâmate cladiri istorice și nici nu au fost lăsate in paragină, dacă au aparținut cât de cât de autoritățile publice locale.

Oricum, de ce este frumoasă Sinaia ? Pentru că a fost frumoasă și inainte și in loc să ”imbătrânească urât” ca surorile de pe lângă, a ”intinerit frumos” .

Așadar niște fotografii despre bătrâna tânără Sinaia:

001sinaiavilevechi 002sinaia pestera 003sinaia valea larga 004sinaia vilele i alexandrescu 005sinaia vile bd ghica 006sinaia carmen sylva 007sinaia gura pietei

___Vizualizari 1251

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0031
Obiective turistice, agrement, tarife și harți la Bușteni

De câteva zile mă doare spatele, spre bucuria unora :) , că așa stau doar pe acasă și nu mai...

pa01
Traseu: Sinaia Cota 1400 – Stâna Regală – Piatra Arsă – Cota 2000 – şi înapoi la Cota 1400

A venit vara, sunt nenumarate trasee in Parcul Natural Bucegi, fiecare traseu e altfel, cu farmecul lui. Chiar daca pozele...

Close