Baiu e plin de ghebe si drept la replica pentru borduri


ULTIMELE ARTICOLE

Partea de Baiu , cum mergi pe drumul forestier care trece pe lânga Zamora Adventure Park , pe partea stăngă a pădurii, este plin de ghebe. Plin la modul PLIN !

Așa ceva n-am mai văzut de multe sezoane 🙂

002 003 004 005


Creasta cocosului din loc in loc , este foarte buna murată.

006

Palăria șarpelui – foarte otravitoare!

007 008 010 011 012 013 014 016 Recolta de o oră, cred că vreo 7 kg. Acesta este rândul pentru murat. Pentru zacuscă poate săptămâna următoare 🙂 .

Intr-un articol viitor vă voi spune cum găsesc ghebele foarte ușor, ce ”momeală” inedită folosesc.

Acum vreo două seri am primit un mesaj de la constructorul care se ocupă cu montarea de borduri in stațiile de autobuz și nu numai cu reproșul că nu am adus la cunoștința cititorilor că s-a remediat problema sesizată in articolul cu exproprierile și blocarea cetățenilor de onoare prin curțile proprii pentru simpla vină că ”s-au născut in stația de autobuz ”.

Mi-am cerut scuze că nu m-am umflat in pene și nu am postat repede că ”s-a citit articolul de către cine trebuie” și s-a remediat problema, pentru că scopul meu nu este de a arăta ce ”frumos scriu și cum face lumea ca mine” , nu, scopul meu este să sesizez ( doar in Ziar de Bușteni ) anormalitatea anumitor acțiuni care nu prea au sens.

Foarte bine că s-a remediat o problemă anormală și nu mai comentez că ar fi trebuit să nu se ajungă la astfel de chestiuni.

Totodată mă bucură faptul că incă se mai gândește pe la noi prin urbe și se mai ține cât de cât cont de ”propunerile” cetățenilor.

001

Așa arată acum problema cu bordurile după remediere.

busteni2joc

Așa arăta săptămâna trecută !

Sper acum să fie toată lumea mulțumită și fericită. Cât despre problema fosei septice sau căminului de apă, ce-o fi  , nu mă pot apuca să fotografiez incălcând ”proprietatea privată” și să pun pe site .

 

___Vizualizari 1728

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *