Socrul, posibil criminal, al liderului PNL Bălășescu a abandonat mașina la Bușteni

Eu tot atrag atenția că fel de fel de ghiolbani iși parchează mașina neregulamentar prin Bușteni dar nu mă gândeam că stațiunea noastră va ajunge și ținta infractorilor ( mă rog, posibililor infractori ) .

Intotdeauna Bușteniul a fost un oraș sigur și sper să râmână așa pentru că la Bușteni Poliția iși face datoria, iar aici chiar scriu cu convingere și respect despre această instituție.

Astăzi, se pare că in jurul orelor 9 AM, mașina suspectului de crimă in cazul liderului PNL Bălășescu a fost descoperită la intrarea in  parcarea blocurilor din imediata vecinătate a Hotelului Silva și a Centrului de Vizitare a PNB, Alexandru Beldie.

masina socru balasescu

Interesante sunt declarațiile martorilor conform site-ului Romaniatv.net :

O femeie a fost martor în momentul în care George Adrian Epaminonda Burchel a abandonat maşina la Buşteni.

Era in pantaloni inchisi, avea o geacă si o borsetă, ceva in mana. (…) Singur, dar nu stiu cu cine a discutat acolo, cu 2 persoane, tot straini si a plecat. (…) A luat-o in sus, la telecabina sau la  hotel”, a declarat femeia, potrivit România TV.

Un alt martor spune că a a văzut şi el maşina parcată de câtea zile. 

“De cinci zile am vazut eu ca-i masina aici si n-a mai venit nimeni s-o ia. Acum trei zile a venit politia si a intepat un cauciuc, au zis sa nu plece cu masina”, a declarat bărbatul. ”

!!! Deci Politia a trecut Vineri pe acolo și a ințepat roțile la mașină pentru ca să nu mai poată pleca Epaminolda cu ea ??? 🙂  …

Eu stiu că era week-end dar chiar așa ? A ințepat Poliția un cauciuc ?… și nu s-a sesizat nimeni până luni la ora 9.00 … asta e ca-n filmele acelea de proasta calitate in care criminalului i se dă un avans …

Cred totuși că mai inflorește lumea când se vede la TV și așa ceva nu poate fi adevărat pentru că dacă este totuși adevărat atunci trag un semnal de alarmă cu privire la FRICA CIVICĂ de a anunța 112 când văd că se intâmplă ceva … adică toate ”canalele TV” anunță dispariția și la Bușteni se intâmplă acum 5 ( cinci ) zile ca o bătrânică să il vadă pe presupusul criminal, stă il vede și-l admiră, nu-i spune nici măcar … ” Bă ghiolbane ai parcat ilegal pe trotuar, vezi bă că ai parcare cu plată peste drum ! ” , d-armite să sune la 112 și să comunice ” Alo ! Poliția ! nenea ăla criminalu’ de la TV tocmai a parcat la mine la fereastră ”

Intr-adevăr nu pot să-mi imaginez că un polițist poate purta in buzunar un cuțit cu care să ințepe cauciucurile mașinilor 🙂 , asta ar fi cea mai tare fază posibilă de filmat, virală ar deveni 🙂 🙂 🙂 , cu siguranță nu poate fi adevărat asa ceva.

Vom vedea cum se va termina totul insă vreau să vă asigur că intotdeauna la Busteni, Poliția a avut cei mai buni profesioniști reamintindu-vă următoarele cazuri rezolvate cu succes :

17. Noembrie 2007 – Criminalul in serie a fost prins la Buşteni

decembrie 2009 – Politia Romana a reusit sa-i prinda pe cei doi barbati suspectati de implicare in furtul de arme de la Ciorogarla

aprilie 2010 – DOI HOŢI DE ACCESORII AUTO AU FOST PRINŞI DE POLIŢIŞTII DIN BUŞTENI

Acum ar mai fi o intrebare … Acel domn, presupus criminal, acum 5 zile s-a cazat pe undeva sau s-a dus să se sinucidă liniștit ?

 

___Vizualizari 547

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
grupzdbcampanie
Otravă în apă la Bușteni – Să furăm că este voie!

Sper să aveți răbdare să citiți, cel puțin atât cât am avut eu când am scris. Alimentarea cu apă a...

Bușteniul sub zăpada de vară

Cine s-ar fi așteptat să ningă abundent in luna asta a lui August? Cum cine? Nimeni! Aaa! Nu este August?...

Close