ULTIMELE ARTICOLE

De Bunavestire este dezlegare la pește așa că m-am gândit să ”rezolv” una d’aia bună, bună rău. Ce a ieșit:

011

Vaporii aceștia mi-au stat in mustață vreme de vreo 15 minute pănă am pus și ni farfurii

011 014 017


 

Iar finalul a făcut tot deliciul:

018

Vouă v-ar place 🙂 ?

Rețeta pe scurt:

3 crapi proaspeti a câte 1,200 kg cărora li se inlătură capul si coada fără insă a se da jos solzii

sare grunjoasă de pus pe plită

Saramură creată din sare, ardei gras copt, ardei usturat, rosii coapte , urturoi, piper ( fără Vegeta)

După prajire pe plită se adaugă saramura si se lasă la ”dospit” cca 15 munute.

Poftă bună!

 

___Vizualizari 301

Facebook Comments
O saramură de crap
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
Declar deschis sezonul ghebelor

Ca in fiecare an :) , cum apar ghebele, hop și eu in căutarea celor mai ”zemoase” locuri și zone....

Close