UE ne vrea proști și să stăm in țară

Iată că a venit și ziua in care aflăm că ”străinătatea” a găsit soluția pentru a ne mai liniști in ceeace privește emigrarea ( migrarea) forței de muncă calificate.

Dr. Ing. Anton Hadăr, Preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale „Alma Mater”, ne anunță că UE pregătește o directivă de PRIVATIZARE a invățământului superior de stat , privatizare care ar trebui realizată până in 2025.

DSCN0866

Va fi interesant de văzut cum se vor privatiza Universitățile, oare la fel ca industria, cu 1 euro, ca apoi să dispară definitiv?

Oricum s-ar privatiza va conta BANUL dat, și cine are astăzi in România bani , mulți bani ? Răspuns corect … BĂIEȚII DEȘTEPȚI ! Numai că nu e necesar ca acești ”deștepți” să fi trecut pe la școală, insă cu siguranță mâine poimâine ii vom auzii ”AM UNIVERSITATE BĂ BOULE ! ” și asta la propriu.

După ce că aveam un sistem de invățământ pe marginea prăpastiei, acum ii mai dăm și vânt in ea.

UE propune ca tinerii studenți să obțină credite pentru a urma o facultate! Dacă vedem realitatea cruntă de astăzi și previziunile de viitor ne vom intreba:

Ce să fac cu facultatea dacă nu voi avea un loc de muncă? Si dacă nu am loc de muncă cum voi plăti creditul luat pentru a face facultatea? 

Iată intrebările care se vor pune cât de curând de către mulți, foarte mulți, iar atunci Universitățile vor intra in colaps total pentru că nu va mai merge NIMENI la facultate, nici măcar cei cu bani pentru că dacă deja ii au cu siguranță au și locul de muncă asigurat.

Și uite așa, ne-am distrus sistemul  de invățământ, ne-am alungat elita peste hotare iar acum vom trăi in sfârșit, așa cum ne-am dorit, intr-o țară de proști, cu proști, pentru proști și bineințeles sclavi in țara noastră.

Va trebui să le mulțumim părinților noștri care ne spuneau că trebuie să facem  facultatea ca să ne găsim un job peste hotare bine plătit, că dacă rămânem aici n-avem nicio șansă. Uite acum reversul… in loc să fim deștepți și să aplicăm ce am invățat in țara noastră, să o dezvoltăm și să formăm un popor și un stat puternic economic, cultural, etc, i-am disperat pe cei din străinătățuri cu deșteptăciunea noastră ( tot prost plătită – la ei) insă acum ne vor da pas.

De multe ori am zis și scris că generația tânără, doritoare de plecare din țară ar trebui să se gândească de 10 ori inainte de a pleca, să nu plece urechea la manipularea obscenă cu ”aici nu-i nimic de făcut”, ”nu vă faceți case că să puteți emigra” etc, pentru că era previzibil că cedăm la dorința unora de depopulare a țării.

Deștepții si profesioniștii au plecat peste hotare, cei mai puțin deștepți sau niște ”irealiști” ca mine cu credința in viitorul luminos, au rămas aici, prea puțini insă. Să ne gândim că toți, cu mic cu mare am fi fost Poporul Român in România, cu siguranță nu se putea intâmpla ceeace s-a intâmplat și in loc să dăm sfaturi din Diaspora am fi pus cu toți ”bâta” pe ei luindu-ne țara inapoi.

Am fi fost Români intr-o Românie frumoasă, bogată, cu oameni inteligenți, probabil că am fi condus UE și lumea, așa dezbinați și cu iz de ”sclav deștept pe plantație străină” suntem doar propriul nostru coșmar viitor depopulat.

UE ca și concept este bun insă directivele nu cred că ar trebui luate mot a mot și puse in practică pentru că nu ințeleg cum de se poate aplica o directivă care duce clar la analfabetizarea poporului român și la dispariția culturii și inteligenței lui.

Nu imi pot imagina că suntem conduși de niște trădători de neam și țară, aleși de noi, care ne vor distruge dreptul la cunoaștere, dreptul POPORULUI, nu al unor băieți deștepți.

Dacă directiva se va aplica este clar că toți cei fără de averi nu vor mai avea acces la invățământ superior și la fel de clar imi este că vom fi conduși de o mână de ”băieți deștepți” pentru că niciodată nu va mai răzbate vreo voce sau vreun cap luminat din inteligentul Popor Român.

Ce este mai grav decât să te conducă un PROST care să-ți spună că negrul este alb și tu să trebuiască să-l aprobi și să execuți un ordin prostesc.

Fie-ți milă UE de ”supușii” tăi și nu ne duce in ispita prostiei fără de margini!

 

Pentru mai multe detalii despre PRIVATIZAREA invățamântului superior : Ziarulring.ro și Gandeste.org articolele din 5 ianuarie 2015.

 

 

 

 

___Vizualizari 692

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
HPIM4886
Dulceata de zmeura

Pentru că mai este putin si se termină sezonul de adunat zmeură in zona Bucegilor va impartașesc o reteta de...

A venit toamna, ghebele n-au ieșit

Suntem in 3 octombrie deja și ca niciodată până acum ghebele de toamnă nu au ieșit, sau mă rog au...

Close