Rămas bun Domnule Ion Vasilescu


ULTIMELE ARTICOLE

Cu regret enorm anunț pe cei care l-au cunoscut că in dimineața zilei de 26 Decembrie 2014 un tragic accident i-a curmat viața a celuia care a fost ION VASILESCU.

ion vasilescu

Inmărmurit fiind incă de aflarea veștii ii aduc un ultim omagiu unui om care pentru mine a insemnat foarte mult și nu numai pentru mine.

Cei care l-ați cunoscut știți că era un om deosebit care dacă putea nu precupețea nici un efort pentru a ajuta.


In ultimii ani a contribuit la dezvoltarea economică și turistică a localității Bușteni, fiind pe rând directorul BTT Bușteni, Președinte al Consorțiului Local Bușteni, Director/Șef Serviciu SPADPP Kalinderu, Coordonator al Echipei de Proiecte cu finanțare internațională a Primăriei Bușteni si Administrator al SC Kalinderu Services SRL.

Nu scriu in numele altora ci al meu pentru că pentru mine a fost un stâlp al carierei profesionale și un colaborator deosebit, impreună trecând prin zile și nopți de muncă in folosul comunitații acestui mic orășel de munte care cred eu ii datorează măcar acum un ultim omagiu.

Trupul neinsuflețit este depus la capela din incinta Bisericii Domnești iar inmormântarea va avea loc Luni, 29 decembrie 2014, ora 12.00.

Rămas bun Domnule Vasilescu !

 

___Vizualizari 6908

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

14 Comments

 1. Dumnezeu sa-l ierte Mare pacat UN OM DEOSEBIT

 2. Seara inainte am stat cu el la partie…se vedea ca nu e in apele lui…avea un zambet fals..Dumnezeu sa-l odihneasca

 3. Dumnezeu sa-l odihneasca! pacat ca a plecat atat de repede!

 4. Tincuta valentina marcovici

  Dumnezeu sa il iertte

 5. Pacat ca astazi despre el vom folpsi timpul trecut

 6. A fost prima veste pe care am primit- o anul acesta. Nu am stiut ca a plecat atat de departe.
  I- am trimis, ca in fiecare an, mesaje cu ganduri bune si de Craciun si de Revelion. Doamne, de unde sa stiu , ca mesajul meu nu va mai ajunge la el, sa- l bucure !
  L- am cunoscoscut si l- am indragit din prima clipa. Ne- am intalnit prima data in urma ca aproape 20 de ani. De atunci am adunat sute si sute de amintiri. Toate frumoase. Prima care imi vine in gand este ca el mi- a luat fiica si a pus- o pe schiuri cand era ” un dop” de fata. Nu era partie la Busteni . Plecau la Azuga si o aseza intre schiurile lui si fara bete, isi dadeau drumul pe Sorica, razand fericiti amandoi. Apoi , imi amintesc ca la un revelion, cred ca prin 1996 , am inceputu anul dansand impreuna un vals…cel mai frumos si elegant vals din amintirile mele…si afara ningea. Apoi, i- am fost alaturi la nunta fetei lui la Baia Mare….sute de amintiri mi- au invadat mintea si sufletul. Mi- e greu sa accept realitatea. Era atat de entuziasmat de noul proiect international de extindere a staiunii Busteni. Nu se mai oprea din povestit cat de spectaculos o sa fie…. Zambea….Da!, Zambea!
  Aproape de fiecare data ,cand ne intalneam, zambea. Asa l- am cunoscut. Asa il voi pastra in memorie. Zambind!
  Dumnezeu sa- l odihneasca si sa- i ocroteasca familia indoliata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *