Și ”inscrie” din nou


ULTIMELE ARTICOLE

Când se anunța cu surle și trâmbițe asfaltarea Bucegilor până la Babele și deschiderea oficială a acestui ”grandios” proiect ”TRANSBUCEGI” – drumul ce duce nicăieri,  acordam circumstanțe atenuante președintelui C.J. Prahova , dl. Mircea Cosma, spunând că poate a avut consilieri prost informați, dar astăzi văd că recidivează și nu mai este vorba de proastă consiliere ci de tupeu. De fapt așa gândește:

 

 

Ședința BPN al PSD de joi a fost una în care s-a vorbit deschis despre problema Roșia Montană. Liderii PSD din teritoriu au insistat că partidul nu trebuie să cedeze în fata unui pâlc de oameni care protestează fără să știe de ce.
Unul din cei mai vehemenți a fost șeful CJ Prahova, Mircea Cosma: “Păi noi ne luăm după nişte puțoi care habar nu au despre nimic şi care protestează la coada calului. Păi dacă vin mâine unii la mine să îmi spună că eu poluez că extrag petrol eu ce trebuie să fac?“, a spus șeful PSD Prahova care l-a îndemnat pe premier să se țină tare.  ”
Fără comentarii!
Eu nu zic că sunt partizan al proiectului Roșia Montană. Nu am fost acolo, doar am citit despre acest proiect și nu-mi pot da seama cine are dreptate. De obicei inclin balanța in favoarea creerii locurilor de muncă și după aceea in favoarea mediului, dar de aici si până la a veni cu astfel de puncte de vedere … mai e mult tupeu la mijloc.
Si cănd te gândești că așa se iau deciziile la nivel Județean !

 


___Vizualizari 267

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *