S-a reaprins Bucegiul !!!


ULTIMELE ARTICOLE

 

S-a reaprins Bucegiul !!!

Din nefericire arde din nou !!!!

This slideshow requires JavaScript.

 Ieri chiar vorbeam cu unul din băieţii de la Salvamont in Valea Spumoasă şi spuneam ” Doamne ajută”  că s-a stins iar acum 20 de minute să văd din nou grozăvia… !!!

Să sperăm că de această dată se va interveni cu elicopterul ADUS DE LA REPARAT că dacă nu … E de rău !

S-a anunţat furtună şi e singura dată când imi doresc o furtună cu apă multă, multă, multă !

___Vizualizari 267


Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

6 Comments

  1. iar????????????????????? 🙁 🙁 🙁
    tot acolo?

  2. Nu l-au stins cum trebuie de aceea se aprinde mereu…curios este ca se aprinde doar in week-end, de ceva vreme. Aseara nu se mai vedea fum. Cred ca au intervenit cu mult mai repede ca in alte dati. Eu nu ma rog pentru ploaie ci pentru minte, sa le dea minte si sa taie tot in jurul oricarui focar pe mai multi metri. Apoi sa ia de acolo lemnul taiat. Nu este nicio filozofie! Daca tai azi o creanga si maine alta si le lasi tot prin preajma nu va fi o actiune reusita.
    Ne pomenim ca prietenul Design avea dreptate…doar zapada il va stinge. In ritmul acesta, azi arde, apoi sta cuminte o saptamana, ne prinde iarna cu el.
    Intr-un fel se poate spune ca acest incendiu este masura profesionalismului unor institutii din zona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *