ULTIMELE ARTICOLE

Ca tot s-a facut un pic de liniste dupa postul de aseara… Revin la ce-am promis.

Eu n-am avut ridichi, insa revin, asa cum am promis, cu salata speciala impotriva stresului. Cu mici modificari, mie nu imi place mararul, asa ca voi pune doar sare si piper. Este foarte, foarte buna impotriva stresului, asa ca fac un efort pentru cititorii nostri. Pentru ca eu, cum ziceam, mananc sarmale.

Asa ca, solutia pentru stres (repet, trebuie consumata de regula doar dimineata):

Na, hai ca m-am taiat cu cutitul pregatind salata, asa ca mai dureaza….revin, pentru mine e un adevarat tur de forta sa fac asa ceva… ca nu prea ma pricep, dar daca pot eu, atunci puteti si voi…

Public articolul acum, macar sa va ramana ceva de la mine… cine stie ce mai patesc…

Recunosc, as freca niste ridichi….

Deci, sa continuam:

Castravetii:


Apoi curatati:

Voi pune aici si cojile, e important, daca nu va puteti abtine, am auzit ca este o reteta de coji de castravete cu vodka saniuta, sau echivalentul, nu stiu daca sanuiuta mai exista si azi:

Rondele:

Usturoiul:

Si pus peste:

Peste e cel mai bine, nu? Si branza:

Combinata:

Cu smantana:

Amestecam:

Intotdeauna dupa ce amestecam ceva, e important sa adaugam piper. Si asa obtinem rezultatul FINAL. POFTA BUNA:

Daca rezultatul final nu va convine, puteti adauga de voie in castron, vodka saniuta, sau echivalent. Suporta o cantitate mare pentru cei doritori.

Aici e pofta mea:

Cum am mai zis, SARMALE 🙂

Desi as prefera:

Pentru Un.Prieten

___Vizualizari 346

Facebook Comments
La Buşteni mai sunt ridichi? Am vazut ca încep să apară Ghebele 🙂
Tagged on:                                     

2 thoughts on “La Buşteni mai sunt ridichi? Am vazut ca încep să apară Ghebele :)

  • October 3, 2012 at 3:20 pm
    Permalink

    Dom bucatar, pentru data viitoare trebuie sa stii ca dupa ce tai rondele castarvetii, ii sarezi si-i lasi asa…pana mananci sarmalele, apoi ii storci si abia dupa aceea ii amesteci cu celelelte ingrediente. Salata va fi mai putin zemoasa ! Pentru aceasta iti trebuie o branza mai putin sarata. Pana atunci, pofta buna la sarmale !

    Reply
  • October 3, 2012 at 4:53 pm
    Permalink

    Multumesc Mirela 🙂 🙂 sare n-am mai pus ca era branza foarte sarata, zeama n-au lasat iar smantana era din aia cu 25% grasime care e vascoasa. Eu de altceva as fi curios, pentru diversi amatori, cum iese in varianta cu vodka saniuta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read previous post:
parcdezapezit
Patinoar și Centru Medical la Bușteni

Să mai zică cineva că Bușteniul ”stă pe coadă” și doar se continuă ”inerția”. Trebuie să imi cer scuze că...

Close