Prima zi de scoală la Bușteni


ULTIMELE ARTICOLE

Astăzi 15 Septembrie 2014 a inceput din nou școala. Pentru mine personal incepe a trei-a oară cu toate că nu din clasa a- I-a de această dată  ci din clasa ZERO 🙂 .

15 septembrie

Oricum emoțiile sunt aceleași pentru ”boboci” indiferent că au spre 6 sau 7 ani.

DSCN6366


Tot astăzi este prima oară când discursul școlar nu s-a politizat chiar dacă au fost prezente și autoritățile locale.

DSCN6378

Emoția la școala ”Cezar Petrecu” a fost stârnită in primul rând de noua directoare care a avut un discurs deosebit, impresionant chiar.

DSCN6380

Primarul orașului a fost și el alături de elevi adresându-le câteva fraze emoționante și parcă din suflet de elev nu din partea unui edil, aducându-și aminte și el de zilele copilăriei și a primei zile de școală.

DSCN6386

DSCN6387

Trebuie precizat că pe lângă alocațiile de la bugetul de stat Primăria Bușteni a alocat suplimentar bani de rechizite pentru cei mici prin grija Primarului . Trebuie să recunosc că la capitolul Invățământ din punct de vedere financiar ce-i al lui e al lui și trebuie felicitat.

DSCN6390

Clasa zero, mobilier nou, rechizite, ghizdane…

DSCN6397

Primarul orașului Bușteni in bancă …

DSCN6401

Vice Primarul localitații Bușteni

DSCN6402

 

Mult succes, dragii noștri copii !

DSCN6371

 

 

___Vizualizari 451

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *