Nepăsare criminală, concesiune ”ilegală” și multă prostie in Bucegi

Iubitori de Bucegi și istorie a acestora, iubitori de natură și de trecut, apărători ai patriei și muntelui iubit – DEDICAȚIE !

Construit pe timpul intemeietorului Fabricii de Hârtie si devenit simbol al Bucegilor, ( nu stau acum să-i fac istoricul  ), cantonul Jepi strajuiește sau străjuia Valea Prahovei asemenea Crucii de pe Caraiman.

Anul trecut Primăria Bușteni scotea la licitație publică ( cu strigare cred ) concesionarea Cantonului Jepi, sau Schiel cum mai il cunosc unii.

Trebuia să se concesioneze acest ”simbol” pentru a fi reabilitat. Zvonacii spuneau că se va realiza acolo un restaurant care să se invârtă după soare, cu camere de cazare care să aibă vedere către ferestrele locuitorilor din Bușteni.

Ce freamăt și ce vuiet a fost atunci. Au sărit toți ”iubitorii ecologiști” de cur in sus că se taie jnepenișul de la Piatra Arsă până acolo, că vine vreun mogul să-și facă helioport, că se asfaltează drumul ce duce la canton și se distruge Parcul Natural Bucegi, că o să curgă rahatul celor de la restaurant direct in Jepii Mari, că moare fauna și flora și câte și mai câte.

S-au creat comunități pe Facebook și bloguri bucegiste apărătoare de natura și istoric al Bușteniului și s-au făcut numeroase petiții, s-au adus acuze la adresa Primăriei cum că licitația este ilegală.

A sărit Prefectura, Consiliul Județean Prahova, Academia Română și Romsilva in apărarea Cantonului Jepi , toți bucegiștii erau ZMEI, că pun mână de la mână și adună tablă, lemn și 2000 de lei ca să-l reabiliteze ei și astfel Licitația a fost OPRITĂ că ar fi fost ILEGALĂ.

Legală sau Ilegală, acțiunea de anulare a acestei licitații s-a soldat cu un mare CĂCAT ( și-mi cer scuze pentru cititori-mi pudici) !

 

DSCN5355

Așa arată, văzut ”de departe” Cantonul Jepi”, dar ce va urma cred că va inlocui toate injurăturile și jignirile care-mi stau acum pe limbă pentru toți cei implicați care au permis să se intâmple AȘA CEVA!

Filmarea:

Și fotografii cu crunta realitate:

 

DSCN5357

 

 

DSCN5358DSCN5359DSCN5360DSCN5361DSCN5365DSCN5366DSCN5367DSCN5368DSCN5369DSCN5370DSCN5371DSCN5374DSCN5379DSCN5380DSCN5381

Păi bine BĂ apărători ai patriei și legalității licitațiilor care nu vă mișcați cururile in teren să vedeți cam care e stadiul, potrivnici ai soartei care stați și socializați și vă strângeți in comunități și bisericuțe, ACUM unde vă sunt BĂ  ideiile și susținerea ?

Unde vă sunt bunele intenții de recladire sau reabilitare ? Nu vă e rușine BĂ să faceți doar preludii și să lăsați totul neterminat ?  Nu vă e rușine acum să mai spuneți că VOI ați oprit distrugerea și jaful ?

Să nu mă ințelegeți greșit cum că aș apăra Primăria Bușteni, care a avut intenții onorabile de salvare și că a fost oprită, nuuu … că și cei de acolo sunt in aceiași gașcă de dezaxati mintali care au contribuit la distrugerea acestui edificiu, da…

 

DSCN5389

DSCN5388

 

… ar trebui celor care au avut cheile de la uși și le-au lăsat deschise, celor care au luat tabla de pe acoperiș și au pus-o dedesubt, permițând să se intâmple nenorocirea cât și celor care au zis că nemaifiind in administrarea lor, s-o lase așa, să li se impute sau măcar să fie detașați AICI pentru vreo 3-4 luni in mijlocul iernii, ca să vadă ce se intâmplă, cum e cu inghețul și dezgețul cărămizii …

Nu mai am cuvinte să descriu…

Așa că acum dați LIKE ȘI UMPLEȚI REȚELELE DE SOCIALIZARE cu marea realizare a apărătorilor vestigiilor bucegiste, ca să vadă și ei rezultatul acțiunilor, că fără ei Bucegii n-ar mai fi la fel !

FELICITĂRI BĂ ! TUTUROR 

 

___Vizualizari 4624

2 thoughts on “Nepăsare criminală, concesiune ”ilegală” și multă prostie in Bucegi

  1. Mda, daca era ilegala nu conteaza cat de groaznic arata cantonul acum. Se poate reface. In schimb, licitatiile, odata facute, nu prea se mai “refac”, mai ales cand vine vorba de constructii. Neincrederea oamenilor este intemeiata iar anularea sper sa fi fost facuta legal.

  2. CAT A FOST IN ADMINISTRAREA SALVAMONT SINAIA A FOST REABILITAT SI INTRETINUT, DUPA …………VEDETI SI VOI CUM A AJUNS. PACAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Domnul General (R) Florea Rusoiu a trecut in neființă

Cu durere în suflet, anunţăm trecerea la cele veşnice, in data de  27.02.2018, a celui ce a fost General FLOREA...

Primaria-Sinaia1
MEDICI SPECIALIȘTI NOI ÎN CABINETE MODERNE LA SPITALUL SINAIA

Începand cu luna mai 2015 structura Ambulatoriului integrat al Spitalului orășenesc Sinaia va avea două noi specialități: Otorinolaringologie și Diabet...

Close