Lumină feerică la Bușteni


ULTIMELE ARTICOLE

Primul simbol al orașului Busteni, Crucea Eroilor neamului are pentru prima oară concurent. Pentru prima oară orașul Bușteni nu mai se zbate in intuneric sau semiobscuritate, cel puțin in centru.

Cu riscul de a mă repeta, pentru a sublinia ideea, pentru prima dată in centrul orașului Bușteni este LUMINĂ. Consiliu Local Bușteni a aprobat intr-adevăr iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă iar astăzi la orele 17.35, in sunet de fanfară Primarul Orașului Bușteni alături de Vice Primar au aprins feerica lumină din Parcul Central.

DSCN3403


La orele 17.35 Crucea de pe Caraiman era curioasă ce se intâmplă in centrul orașului nostru, freamăt, vuiet…

DSCN3371

 

Apoi a apărut Moș Nicolae, incălzind inimile copiilor, dându-le căciulițe și baloane colorate…

 

Si apoi brusc s-a facut lumină, s-a aprins Bradul, renii, Moș Craciunii, fel de fel de beculețe și jocuri de lumini, fanfara a inceput să cănte, Primarul Bușteniului a ținut un discurs scurt și la obiect, urănd participanților La mulți ani !

După aceasta, pe platforma Amfiteatrului in aer liber s-au desfășurat formații de muzică folclorică. Vinul fiert pentru adulți și ceaiuri calde pentru copii, FRUMOS și FELICITĂRI !

DSCN3374

DSCN3375

DSCN3377

DSCN3378

DSCN3380

DSCN3383

DSCN3387

DSCN3389

DSCN3392

DSCN3393

DSCN3394

DSCN3395

DSCN3396

DSCN3400

DSCN3402

DSCN3404

DSCN3405

 

Această feerie de lumini si sunet a fost oferită cu sprijinul și prin bunăvoința CL Bușteni.

Surprizele s-au tinut lanț, au fost  distribuite pentru cei mici și foarte mici peste 200 de sacoșe cu dulciuri, iar autoritățile locale au fost copleșite de numărul neinchipuit de mare de localnici și turiști care aplaudau și erau fericiți.

 

Este printre puținele dăți … FELICITĂRI !

 

___Vizualizari 327

Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *