Domeniul schiabil Kalinderu – Scos la licitatie

Prin HCL 93 aflăm că  ”in sfârșit” Domeniul Schiabil Kalinderu este scos la Licitație Publică.

HPIM6318

Valoarea minimă a redevenței este de 100.000 Euro / an pentru că este de fapt o concesionare, iar Concesionarea se poate realiza pe minim 10 ani.

De data asta trebuie să recunosc că am fost surprins de valoare . O fi mare? O fi mică?

HPIM6321

Oricum ar fi ”e de PORC”! Dar fiind o hotărâre a unui Consiliu Local nu poate să o conteste nimeni, poate doar locuitorii care i-au votat.

La Bușteni nu este ca la Roșia Montană ci este ca la Bușteni.

Prea multe nu am de scris pentru că nu am ce. Poate ar fi interesant de aflat și părerea consilierilor care au aprobat Crearea Domeniului Schiabil Kalinderu prin 2001, parerea locuitorilor, parerea celor care au lucrat acolo până in prezent ba sub pălăria Primăriei, ba sub pălăria S.C. Kalinderu Services S.R.L.

De curând prin blogosferă circula un indemn la unire pentru cumpărarea Cantonului Jepi ( Casa Schiel) in vederea reabilitării, acum cred că ar trebui pornită o campanie de asociere in vederea preluării Domeniului Schiabil Kalinderu . Voi face câteva calcule in curând, să vedem cam ce inseamnă functionarea, veniturile, cheltuielile, personalul, etc că mai imi amintesc niste cifre…

Acesta este link-ul către siteul oficial al Primariei Bușteni – HCL 93 / 22.07.2013 de INSTRAINARE  a unui obiectiv turistic din patrimoniul Orașului Bușteni către oricine altcineva din afara lui.

Domeniul Schiabil Kalinderu este compus din :

2 Pârtii schi – Kalinderu 1 care beneficiază de instalație de nocturnă si Kalinderu 2

Un Fun Park – Sanie tobogan, carusel, pista artificiala de schi iarna/vara pentru copii, tubbing

Cea mai modernă instalație artificială de escaladă pe gheață din Europa ( 2 instalatii )

Instalatie transport / cablu – Telescaun debraiabil tip Leitner

Se intinde pe câteva HECTARE

 

Pe aceeași stradă, Matei Basarab pe la jumătate puteți observa o căsuță derăpănată cu o inscripție – DE VÂNZARE CASĂ + TEREN 500 MP – 300.000 EURO !!!! 

Se zice că nu-i prost cine cere ci acela care dă! dar DĂ-O DRACULUI DE TREABĂ – CHIAR AȘA ???

___Vizualizari 1069

2 thoughts on “Domeniul schiabil Kalinderu – Scos la licitatie

  1. Orice hotarare a unui consiliu local sau a Consiliului Judetean poate fi contestata in instanta de catre Prefectura. Informati-va cu alte ocazii.

    1. M-am informat . Orice hotărâre poate fi anulată de Prefectură dacă materialele care au stat la baza fundamentării hotărârii nu indeplinesc termenii legali, fără instanță. La instanța se ajunge in alte conditii. Dacă Prefectura constata că sunt indepliniti toti termenii nu o anulează sau o contestă. Mai sus se respectă pasii si termenii legali, deci …?
      Cu stimă,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
anulare-prefectura
Blocurile sociale din curtea școlii in pericol de a fi DĂRÂMATE

Subiectul blocurilor sociale din curtea Scolii Nestor Ureche revine in actualitate. De această dată vești proaste ! Există pericolul ca...

Ședintă ordinara in 25.10.2018, ordinea de zi, votul și mult teatru

Anunț, ca de obicei, ședințele ordinare ale Consiliului Local, data, ordinea de zi și cum votez in ședințe, din respect...

Close