Pentru ziua de mâine

Un titlu care seamăna cu ceva filozofic dar nu este. M-am gândit să precizez câteva lucruri in urma unor discuții care au avut loc pe aici, pe facebook, pe mail sau prin telefon.

Conținutul articolelor privitoare la ședința publică de mâine, cea programată și reprogramată, au fost interpretate de unii ca instigatoare. Nu am instigat!

Am explicat doar faptul că astfel de ședințe ar fi trebuit să fie mult mai bine pregătite. Semi-transparența cu care au fost și sunt făcute publice anumite hotărâri ce țin de viitorul localității noastre lasă de dorit și dă naștere la interpretări.

Atrag atenția celor ce vor veni mâine la Centrul Cultural Aurel Stroe pentru a participa la ședință :

– Chiar dacă este publică și orice cetățean are dreptul să participe se prezintă materiale care au fost deja intocmite, s-au analizat de către comisiile de specialitate, urmând ca in fața dvs să se voteze, eventual cu amendamente.

– Orice cetățean are dreptul să facă propuneri numai la punctul ”Intrebări,interpelari,petiții și informări” care de obicei este ultimul pe ordinea de zi.

– Subiecte ca Investiții, Propuneri, Clorinarea apei, pot fi atinse numai la punctul precizat mai sus.

Am ținut să fac aceste precizări deoarece Campania – Spune NU clorinării apei la Bușteni este o acțiune de conștientizare a populației orașului asupra efectelor dezastruoase pe care clorinarea apei o va avea, insă nu doresc/dorim să o transformăm intr-un ”război civil” menit să provoace pagube sau daune de orice fel.

Calmul, comunicarea, transparența sunt unelte de lucru pe care Administrația Locală ar trebui să le utilizeze pentru că  sunt necesare in orice comunitate pentru ca proiectele de dezvoltare locală să poată fi puse in practică. Acesta este mesajul care ar trebui transmis de la nivelul nostru, al cetățeanului, poate cine știe, va fi auzit și poate vom ști și noi, locuitorii urbei ce ne rezervă viitorul.

 

anunț public

 

Așa că, … Pe mâine !

 

 

 

___Vizualizari 251

One thought on “Pentru ziua de mâine

  1. Cristi, ce “instigare”… sa fim seriosi, n-o sa vina nimeni sau aproape… nu crezi ca era mai usor sa lase macar un comentariu decat sa vina maine???? Cum comentarii nu avem, la fel va fi si cu participarea maine la dezbatere… cred ca trebuie sa-mi mai amintesc vreo poezie, ceva, vreun citat… da tot pentru noi… ca in rest…macar aia 52 care au votat sa vina la dezbatere, dar nu cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ratează-ți Crăciunul la Bușteni, că de Anul Nou va fi la fel

Păi cum să iți intitulezi un articol altfel, după ce prieteni sau turiști iți umplu mesageria cu fel de fel...

Tehnologia 5G funcțională la Bușteni – Digitalizare pentru viitor

Stiu că sunt pareri pro și contra tehnologiei 5 G pe plan național și global dar nu mă așteptam ca...

Close